Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, aki ténylegesen hisz abban, hogy a nők csak pénzt akarnak a férfiaktól / csak gazdag férfiakra utaznak?
Nezopont kerdese..sokan igen..sokan nem..
Azok mondjak ezt akik nem kellenek 90 ezres fizuval egy nonek..foleg ha a no normali,gyereket csaladot akar..
Es ez tok logikus. Mas kategoria aki a milliokra megy.
Hinni?
Ez egy alap dolog, mindenki tudja, hogy vannak olyan nők akik a pénzre mennek.
És azt is tudjuk, hogy vannak akik nem.
Ahogy vannak pénzéhes férfiak is.
De akik erről beszélnek, azok nem szaroznak, és minden nőre így gondolnak...
Például most kaptam egy levelet (nem tudom miért privátban válaszolt a kérdésre, hisz a válaszrészleg ezért van, mindegy).. szóval azt kaptam üzenetbe, hogy "Van, hiszen minden nő rejtetten ezt akarja"
de ez honnan jön?
Biztos van.
De nekem férfi létemre is alap dolog, hogy azért akárkivel nem jövök össze. Van egy szint amin én vagyok és az alatti nekem nemkell.
Nem mintha nekem kéne más pénze..szimplán nem akarok olyat aki nincs legalább velem egy szinten.
Ezzel a jelenséggel én is csak a gyakorin találkozom, a való életben egyetlen nőt sem ismerek, aki "erre utazna".
(Amúgy fővárosi egyetemista vagyok és dolgozom is.)
25N
előző, nem forogsz elég menő körökben akkor. ha pl tescoban, mekiben melózol, esélytelen, h pénzes palikra hajtó pitsákra akadsz.
ha elitebb klubok, szórakozóhelyekre, boltokba járnál, akkor találkoznál valük, ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!