Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyoknak/noknek miert az a fiu/ferfi kell aki meg csalja, at veri, kihasznalja? Es aki kedves torodik vele es tenylegesen szeretne oket elutasitjak?
De igen, általánosítasz.
Ha nem általánosítanál, akkor a kérdés úgy szólna, hogy "Mancinak miért a Robika kellett, aki átveri, megcsalja, kihasználja? Én szeretem, kedves vagyok, törődöm vele, mégis elutasít."
Koszonom #2 a valaszt de van baratnom
Nem ertem a nok barmit ki irhatnak ide de a ferfiak huzzal meg magukat ?
Azért azt te sem gondolhatod komolyan, hogy bárki is úgy vág bele egy kapcsolatba, hogy már előre biztosan tudja, őt bizony a választottja megcsalja, megalázza, kihasználja majd éveken keresztül. Max igen, jól mondták, bízik abban, hogy ha eddig ilyen volt, ezután nem lesz ilyen. Mindenki szereti különleges hópihének képzelni magát, hogy de Ő bizony más, Ő majd kiváltja az eddig hűtlen, csalfa rosszfiúból a szerető, kedves, törődő párt. Nem direkt úgy választ, hogy á, a Jancsi törődne velem, ő nem kell, de bezzeg a Karcsi, na, ő más, ő orrba-szájba csalna, na, ő az igazi!
Általában egyébként, én naivan úgy gondolnám, hogy azok a pasik, akik csalják-kihasználják a nőket, vannak olyan áldásos helyzetben, hogy bizony erre bőven akad lehetőségük (azaz, magabiztosak, vonzó megjelenésűek, ésatöbbi). És ha ezzel tisztában vannak, az főleg egy pluszpont. Gondolom hamarabb felkeltik az adott nő figyelmét, ha hozza az ilyen tipikus, vonzó tulajdonságokat is.
1) Általánosítasz
2) Így aztán egy nagyon előremutató kérdést tettél föl, amivel maximum általánosítva lehet vitatkozni, amire úgyis az lesz a válasz, amit kérdésként eleve feltettél.
#6 elgondolkodtato a valaszod :)
De most kifejezetten olyanra gondoltam akik tobbszor vissza mennek ugyan ahhoz a hulyehez miert jo ez nekik aztan vilagnak sirjak bajukat ?
8-as
Mert szeretnek mártírszerepben tetszelegni.
Ne félj, férfiből is van elég ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!