Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyoknak/noknek miert az a fiu/ferfi kell aki meg csalja, at veri, kihasznalja? Es aki kedves torodik vele es tenylegesen szeretne oket elutasitjak?
#9 igazad van ferfiak is szeretnek sirni
Igazabol ezt a kerdest azert tettem fel hogy a nok ki fejtsek velemenyuket a dologrol vagy elmondjak ok miert tennek de ehelyet csak hisztiznek hogy milyen kocsog vagyok altalanositok :(,,
Én nő vagyok, és egyáltalán nem megcsalósat választottam. Aki szeret, törődik velem, még a gyerekeimmel is az apjuk helyett.
Mindig is ilyet kerestem, arról nem tehetek, hogy bizony én is belefutottam olyanba, akinek mindig más (is) kellett.
1: Mert minden kislánynak azt mondják, a fiúk azért bántják, mert szeretik őket/így fejezik ki a szeretetüket, egészen késő tinédzser korig, a nőket okolhatod a legkevésbé ezért.
2: mert szerinted minden egyes nő előre tudja, hogy verni fogják,vagy bántani?? Szerinted van olyan épeszű nő, aki úgy vág bele egy kapcsolatba, hogy "Állítom a Béci bántalmazni fog éveken keresztül, úgy megver, hogy bepisilek, és még a barátaimat is elmarja mellőlem, mikor lesz a következő randi, úgy várom!?"
ne legyél már h-lye.
3: Miért van az, hogy a hozzád hasonló "jó fiúk" hamarabb megkérdőjelezik egy nő döntését, mint azokat a férfiakat, akik nőket bántalmaznak??
A Tesóm férfi, szerinte a nőknek kell a dráma :-D
Nem tudom, mert ahogy írtam (14-es voltam), én sokkal inkább a kiszámítható állandóságot keresem, mint a drámát minden nap....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!