Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső oldal/alkalmazás ami ténylegesen ingyenes, legalább az üzenetváltás?
Figyelt kérdés
Van már tinderem, meg egy sor egyéb oldalra is regisztráltam,de a kezdeti beetetés után mindig előállnak, hogy ha üzenetet akarok kapni,vagy küldeni, akkor fizessek. 1-2ezerért még nem is szolnék semmit,de tinderen is 18ezret kérnek,és ugye semmi garancia nincs a sikerre.2019. ápr. 24. 07:18
1/6 anonim válasza:
Ott a bado, hasonló a tinderhez.
2/6 anonim válasza:
Tinder,Badoo én ezt a kettőt használtam, ezek biztos hogy ilyen formában ingyenesek. :) Igaz, már azóta töröltem magam mert nem azén világom az ottani emberek, de esélyt mindig kell adni, nem tudhatod hol talál rád az az ember.
3/6 anonim válasza:
Elsotalalkozas.hu
Azonban az ingyenes társkereső olyan mint az ingyenes wc. Össze van szarva-hugyozva.
4/6 anonim válasza:
18 ezer???? Mi a tököm?? Ez komoly?? Akkor ebben az országban nincs is szegénység, mert ahogy látom, igen népszerű ez az oldal.
5/6 anonim válasza:
#4 Az oldal használata ingyenes, csak gondolom ha fizetsz 18 ropit, azoknak is tudsz írni, akik balra húztak.
Vagy jobbra. Már a tököm tudja hogy működik . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!