Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a 22-30 éves komoly gondolkodású hölgyek Akik ténylegesen komoly kapcsolatot keresnek?
Véleményem szerint a hölgyek egy kalap alá veszik a férfiakat és nem igazán mernek nyitni más embereke felé,félve a csalódástól!
Amit Meg is értek mert elég sok olyan férfi van akik szeretik földbe tiporva megalázni a nőket bizonyos értelemben!
DE az is lehet hogy én vagyok a béna és nem értékelik az inteligens embert!
Én ilyennek tartom magam és ezzel együtt egyetértek veled, hogy talán nehezebben nyitunk, mert valóban komoly kapcsolatot keresünk és nem akarunk belefutni az általad is említett típusba.
A kérdésre is válaszolva, én teljesen véletlenül futottam össze a párommal és talán az volt a siker kulcsa, hogy nem olyan céllal közelítettünk egymás felé, hanem tudtunk kötetlenül, feszengés nélkül beszélgetni és semmit nem siettetni. A mi történetünkből kiindulva és amennyiben engem a komoly gondolkodású hölgyek közé sorolunk, megtalálhatod őket egyetemen, munkahelyen, színházban, moziban, strandon, kávéházakban, egyéb beülős helyeken és természetesen ma már nagyon sok mindenkit neten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!