Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat kérdezném, akik valamit sportolnak/testépítenek pár éve, és lényegesen meg is látszik rajtuk: párkeresésnél jelentett tényleges előnyt?
Átlagos kinézet, átlagos arc, egy kis has. FÉL ÉV edzés után már látszik olyan szintű eredmény, ami miatt többen néznek meg az utcán és az ismerősök is gratuláltak. Fél év alatt már jobban gömbölyödik és szélesedik a váll, megy le a zsír, nő és formálódik 1-2 centit a kar. A kockahas is elérhető. Nem leszel egy durván izmos ember, de fél év alatt már jó alapot érhetsz el.
Nekem alapvetően nem az volt a célom, hogy legyen barátnőm, de érezhetően több a jelentkező. Csak leakartam vezetni a dolgokat és ez sikerült is.
Már nem csinálom, de amikor csináltam sem volt difi (mondjuk helyesnek tartottak/nak) +15 kiló volt rajtam akkor. Igazából magam miatt volt jobb, valamivel erősebb voltam, mint most. Visszaszerzése folyamatban :)
31/f
Nőként nem érzek különbséget. Vagyis én tavaly edzettem sokat és akkor nagyobb lett a combom, fenekem, pár hónapja abbahagytam, azóta valamivel vékonyabbak lettek, de így is sok pasinak bejövök meg magamnak is jobban tetszek. Rengeteg energiámba és pénzembe került, hogy izmosodjak/hízzak, ugyanis vékony alkat vagyok, nem lapos, de nehezen hízok és igazából nem érte meg, mert alig látszott bármi különbség. Szóval, ha megint rendszeresen edzenék, azt max magam miatt tenném, mint #1, de csak a párkeresés miatt nem, mivel úgy is sok pasinak tetszettem meg így is.
Férfiaknál viszont egész más a helyzet. Nekik sokkal inkább megéri, egy izmos pasi..az egy izmos pasi, még csúnya arccal is elkel, sok példát láttam rá :D
Nekem teljes mértékben,ki vagyok eléggé pattintva bár még jobban akarom,edzésmániás férfi vagyok heti 5 edzés,kelek reggel 7-kor mert 8-ra megyek edzeni vagy korábban mert meg kell süssem a napi étel adagot.
A nők imádják,azt veszem észre nem kell sokat dumálnom,mert az igazság,hogy hamar nedvesednek,meg beindulnak.
Határozottan működik tudsz válogatni nagyon szép szexi nők között,főleg ha hozzá a karriered is épited,én mindkettőt teszem.
Mondjuk nekem se sok időm van párkapcsolatra mert edzés,mellett napi akár 10-12 órát dolgozok,aztán hétvégén most egy éven át szakmai továbbképzés.
Simán van értelme egy igazi férfi izmos,sportos,széles válla van,nagy mellizmok,vastag comb,kerek hátsó(ezt imádják markolni meg csapkodni főleg szex közben csapkodják meg mélyebbre lehet lökni sokkal nagyobbat élveznek).
Azt vettem észre,hogy nagyon ambíciózus lettem az edzésektől,pörgős életet élek nagyon,nem sokan viselik el,de úgy vagyok vele akinek nem tetszik lehet eltolni a bicajt.Nagyképűen hangzik de van jelentkező bőven lányok közül.
#9: Reggelre jön ma laki, aki nagy mellénnyel megmondja, hogy "Dehá' a nőknek a belső számít".
Az összes edzett barátom azt mondja, amit te. A ténylegesen nagyképűeknél is van bőven jelentkező. Ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!