Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat kérdezném, akik valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat kérdezném, akik valamit sportolnak/testépítenek pár éve, és lényegesen meg is látszik rajtuk: párkeresésnél jelentett tényleges előnyt?

Figyelt kérdés
Illetve, ha a válaszadók között van csúnyább arcberendezésű férfi :D akkor Neked hogyan működött, illetve működött-e egyáltalán a dolog? Volt-e értelme beleölni éveket ilyen szempontból?

2018. jan. 19. 00:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Is-is. Két éve kezdtem el, nagyon sokat változtam általa kívül-belül, sokkal magabiztosabb, összeszedettebb lettem általa, engem lenyugtatott és helyretette az önértékelésemet, lelki békémet. Gondolom, lenne sikerem párkeresés terén is, mivel nagyon sok pozitív visszajelzést kapok ismerősöktől és idegenektől is, de eléggé átértékeltem ezt a párkapcsolat dolgot, nem érzem jelenleg olyan kulcsfontosságúnak, vagy olyannak, ami hű, de sokat tenne a boldogságomhoz. Inkább macerának és rengeteg időnek élném meg jelenleg, de nyilván hosszú távon én sem szeretnék egyedül maradni. A sport miatt nem járok bulizgatni meg ilyen helyekre (este edzek és az alkohol sem fér bele), sokkal jobban koncentrálok az eredményeimre, mint a másokkal bratyizásra és elég magasak lettek az elvárásaim is igényesség és életvitel terén (egy nem sportoló, nem tanuló/dolgozó ember sosem fogja nekem megérteni, hogy miért érek csak rá heti kétszer maximum), szóval elég rossz kombó. Mindent összevetve én nem bánom, hogy így alakult, ha keresnék párt és többet mennék közösségbe, biztosan sikerrel járnék szerintem, nem a csinosságom miatt, hanem mert felszabadultabb, nyitottabb vagyok így. De így, hogy nem keresek és nem is érzem szükségét, az edzés inkább más szempontból változtatta meg az életem. Számomra mondjuk ez nem úgy indult, hogy bepasizzak, egyszerűen csak éreztem, hogy szükségem van valami új szemléletmódra az életembe és ez telitalálat volt.:))
2018. jan. 19. 01:02
 2/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod. Azt megkérdezhetem, hogy előtte volt-e párod, mielőtt belevágtál a sportba? Hány éve vagy egyedül?
2018. jan. 19. 01:20
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos kinézet, átlagos arc, egy kis has. FÉL ÉV edzés után már látszik olyan szintű eredmény, ami miatt többen néznek meg az utcán és az ismerősök is gratuláltak. Fél év alatt már jobban gömbölyödik és szélesedik a váll, megy le a zsír, nő és formálódik 1-2 centit a kar. A kockahas is elérhető. Nem leszel egy durván izmos ember, de fél év alatt már jó alapot érhetsz el.

Nekem alapvetően nem az volt a célom, hogy legyen barátnőm, de érezhetően több a jelentkező. Csak leakartam vezetni a dolgokat és ez sikerült is.

2018. jan. 19. 01:29
 4/26 anonim ***** válasza:
77%

Már nem csinálom, de amikor csináltam sem volt difi (mondjuk helyesnek tartottak/nak) +15 kiló volt rajtam akkor. Igazából magam miatt volt jobb, valamivel erősebb voltam, mint most. Visszaszerzése folyamatban :)

31/f

2018. jan. 19. 01:32
 5/26 anonim ***** válasza:
60%
1. vagyok, régebben volt pár rövidebb kapcsolat és legutóbb egy másfél éves. 2015 nyarán szakítottunk, akkor inkább csak ilyen kis vékonyka voltam, kis formátlan, semmilyen, a szakítástól mégjobban lefogytam. Aztán 2016 februárjában kezdtem el itthon edzeni, eleinte vizespalackkal, aztán homokzsákokkal, aztán tudtam venni magamnak súlyzót meg tápkieget (csak fehérjét és ízületvédőt) is.:) Nekem ez nem olyan dilemma volt, hogy beleölök éveket vagy sem. Nekem ez egy jó befektetésnek tűnt már akkor is, ami úgy éreztem, kell az életembe, mert az identitásomhoz ad hozzá. :)
2018. jan. 19. 01:47
 6/26 anonim ***** válasza:
Én kerékpározom, napi szinten 20 kilométer simán lemegy. Sajnos nem jelent előnyt, én legalábbis ebből semmit nem látok.
2018. jan. 19. 02:14
 7/26 anonim ***** válasza:
38%
Fityma huzogatás sport? Megizzadok benne
2018. jan. 19. 04:15
 8/26 anonim ***** válasza:

Nőként nem érzek különbséget. Vagyis én tavaly edzettem sokat és akkor nagyobb lett a combom, fenekem, pár hónapja abbahagytam, azóta valamivel vékonyabbak lettek, de így is sok pasinak bejövök meg magamnak is jobban tetszek. Rengeteg energiámba és pénzembe került, hogy izmosodjak/hízzak, ugyanis vékony alkat vagyok, nem lapos, de nehezen hízok és igazából nem érte meg, mert alig látszott bármi különbség. Szóval, ha megint rendszeresen edzenék, azt max magam miatt tenném, mint #1, de csak a párkeresés miatt nem, mivel úgy is sok pasinak tetszettem meg így is.

Férfiaknál viszont egész más a helyzet. Nekik sokkal inkább megéri, egy izmos pasi..az egy izmos pasi, még csúnya arccal is elkel, sok példát láttam rá :D

2018. jan. 19. 04:21
 9/26 anonim ***** válasza:
36%

Nekem teljes mértékben,ki vagyok eléggé pattintva bár még jobban akarom,edzésmániás férfi vagyok heti 5 edzés,kelek reggel 7-kor mert 8-ra megyek edzeni vagy korábban mert meg kell süssem a napi étel adagot.

A nők imádják,azt veszem észre nem kell sokat dumálnom,mert az igazság,hogy hamar nedvesednek,meg beindulnak.

Határozottan működik tudsz válogatni nagyon szép szexi nők között,főleg ha hozzá a karriered is épited,én mindkettőt teszem.

Mondjuk nekem se sok időm van párkapcsolatra mert edzés,mellett napi akár 10-12 órát dolgozok,aztán hétvégén most egy éven át szakmai továbbképzés.

Simán van értelme egy igazi férfi izmos,sportos,széles válla van,nagy mellizmok,vastag comb,kerek hátsó(ezt imádják markolni meg csapkodni főleg szex közben csapkodják meg mélyebbre lehet lökni sokkal nagyobbat élveznek).

Azt vettem észre,hogy nagyon ambíciózus lettem az edzésektől,pörgős életet élek nagyon,nem sokan viselik el,de úgy vagyok vele akinek nem tetszik lehet eltolni a bicajt.Nagyképűen hangzik de van jelentkező bőven lányok közül.

2018. jan. 19. 04:25
 10/26 anonim ***** válasza:
37%

#9: Reggelre jön ma laki, aki nagy mellénnyel megmondja, hogy "Dehá' a nőknek a belső számít".

Az összes edzett barátom azt mondja, amit te. A ténylegesen nagyképűeknél is van bőven jelentkező. Ment a zöld!

2018. jan. 19. 04:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!