Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat kérdezném, akik valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat kérdezném, akik valamit sportolnak/testépítenek pár éve, és lényegesen meg is látszik rajtuk: párkeresésnél jelentett tényleges előnyt?

Figyelt kérdés
Illetve, ha a válaszadók között van csúnyább arcberendezésű férfi :D akkor Neked hogyan működött, illetve működött-e egyáltalán a dolog? Volt-e értelme beleölni éveket ilyen szempontból?

2018. jan. 19. 00:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Csak amíg a férfiak preferenciája elég sokat változott az elmúlt években és nagyobb hatással volt rá a divat meg nagyobbak az egyéni különbségek (kinek a hosszú, vékony lábak, kinek a husis, széles csípő nagy cicikkel, kinek az izmos combok kerek kis popsival a szexi), addig a nők évtizedek óta ugyanarra buknak szinte...: Lapos has, legfeljebb kos pocak, széles, izmos vállak, a törzs a vállakhoz képest keskeny, izmos combok stb... Azért a Vénusz szobor nem jön be minden férfinek. De Michelangelo Dávidja még napjainkban is k...vajó pasi lenne így női szemmel. 😏
2018. jan. 20. 03:58
 22/26 anonim ***** válasza:
Utolsónak: A nők szerintem inkább az arcvonásokat/arcot és a státuszt nézik. Egy lepukkant testű de macsó arcú csávónak jobb esélyei vannak mint egy randa arcú sportos srácnak. Státusz alatt nem feltétlen az anyagiakat kell érteni, hanem akire valami miatt felnéz a többi ember. Lehet ez mittudomén a falu orvosa, vagy csak egyszerűen a "kíváncsi lettem ki lehet ez a srác, az összes kolléganőm róla beszél" hapsi.
2018. jan. 20. 07:26
 23/26 anonim ***** válasza:
72%

Oké, oké, ezzel csak az a baj, hogy sok ember azért nem áll neki edzeni, meg rendben, tisztán tartani magát, meg minimálisan igyekezni, mert "áh, az arcom úgysem jön be/úgyis bejön". Igen, van az embernek arcpreferenciája, de a másik oldalról a választás ennél sokkal összetettebb. Mi szeretjük azt látni, hogy az illető energiát fektet az életébe. Ebből jön a státusz, az edzés, ebből jön és egyben ennek okozója a határozottság, céltudatosság, akaraterő, lelki stabilitás. A legtöbb nő (én is) olyan férfiakhoz vonzódik, aki mellett biztonságban érzi magát. Nem feltétlenül fizikailag, hanem úgy, hogy tudja a másikról, hogy ő egy (főleg akaratilag és személyiségre) egy erős, stabil ember, aki hatékony az életében és nem vall kudarcot a szerepei (férfiszerep, dolgozószerep, felnőttszerep) többségében. Egyrészt ezért, másrészt meg mert az egészségesség mutatója a jó fizikum, érdemes lenne mindenkinek megemelni a fenekét és dolgozni. Nem csak 8 órában, hanem 24-ben, magán és az életén is, függetlenül attól, hogy mit hozott örökségnek a génjeiben.

Az embert nem az determinálja, hogy mit hozott, hanem hogy mit kezd azzal, amit hozott.

2018. jan. 20. 07:41
 24/26 anonim ***** válasza:

23-as 10 millió zöld kéz.

Pontosan,rinyàló Balàzskàk meg sok síró pali ezt olvassàtok el,itt a megoldàs.

Ennyi,tudom tudom szemét lesz a 23-as is,kifogàsok jöhetnek.

2018. jan. 20. 08:55
 25/26 A kérdező kommentje:

Azzal, hogy biztonságban akarják érezni magukat egy férfi mellett, valamilyen felnézni rá stb... valamennyire egyetértek. Azonban tapasztalataim szerint azon férfiak közül "választják ki a biztonságot jelentő egyedet" a nők, akik az arcvonások alapján túljutottak az "első rostán".

Örülök , hogy ennyi válasz érkezett, és hogy ilyen eszmecsere alakult ki :) Alapvetően azonban a lényeges információ amire kíváncsi lettem volna, hogy azon férfitársaim akik 0-hoz konvergálnak a jóképűségi skálán, kisportolt testtel értek-e el sikereket :D

2018. jan. 20. 17:20
 26/26 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenkinek ment a zöld kéz, tényleg örülök hogy ennyi kulturált és kifejtett válasz érkezett.
2018. jan. 20. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!