Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokat kérdezném, akik valamit sportolnak/testépítenek pár éve, és lényegesen meg is látszik rajtuk: párkeresésnél jelentett tényleges előnyt?
Oké, oké, ezzel csak az a baj, hogy sok ember azért nem áll neki edzeni, meg rendben, tisztán tartani magát, meg minimálisan igyekezni, mert "áh, az arcom úgysem jön be/úgyis bejön". Igen, van az embernek arcpreferenciája, de a másik oldalról a választás ennél sokkal összetettebb. Mi szeretjük azt látni, hogy az illető energiát fektet az életébe. Ebből jön a státusz, az edzés, ebből jön és egyben ennek okozója a határozottság, céltudatosság, akaraterő, lelki stabilitás. A legtöbb nő (én is) olyan férfiakhoz vonzódik, aki mellett biztonságban érzi magát. Nem feltétlenül fizikailag, hanem úgy, hogy tudja a másikról, hogy ő egy (főleg akaratilag és személyiségre) egy erős, stabil ember, aki hatékony az életében és nem vall kudarcot a szerepei (férfiszerep, dolgozószerep, felnőttszerep) többségében. Egyrészt ezért, másrészt meg mert az egészségesség mutatója a jó fizikum, érdemes lenne mindenkinek megemelni a fenekét és dolgozni. Nem csak 8 órában, hanem 24-ben, magán és az életén is, függetlenül attól, hogy mit hozott örökségnek a génjeiben.
Az embert nem az determinálja, hogy mit hozott, hanem hogy mit kezd azzal, amit hozott.
23-as 10 millió zöld kéz.
Pontosan,rinyàló Balàzskàk meg sok síró pali ezt olvassàtok el,itt a megoldàs.
Ennyi,tudom tudom szemét lesz a 23-as is,kifogàsok jöhetnek.
Azzal, hogy biztonságban akarják érezni magukat egy férfi mellett, valamilyen felnézni rá stb... valamennyire egyetértek. Azonban tapasztalataim szerint azon férfiak közül "választják ki a biztonságot jelentő egyedet" a nők, akik az arcvonások alapján túljutottak az "első rostán".
Örülök , hogy ennyi válasz érkezett, és hogy ilyen eszmecsere alakult ki :) Alapvetően azonban a lényeges információ amire kíváncsi lettem volna, hogy azon férfitársaim akik 0-hoz konvergálnak a jóképűségi skálán, kisportolt testtel értek-e el sikereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!