Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem érzitek azt párkeresésnél, hogy senki nem ér rá?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 21:00
3/21 anonim válasza:
Én munkaidőn és a fix programjaimon kívül ráérek. De szerintem ezzel a legtöbb dolgozó ember így van. :-)
4/21 Lazy Lover válasza:
De igen ! Aki ezt mondja hagyd a francba...
5/21 anonim válasza:
Valóban kevés időm van ráérni, de tudok szakítani valakire, ha kell. Többnyire nekem nem szoktak ráérni soha még, ha fele ennyi dolguk sincs. Elég béna kifogás, a "van barátom" után a második.
6/21 anonim válasza:
Én, mindig ráértem. A munkát is félre tettem, vagy is munkahelyre jött a barátnőm. Olyankor azonnali hatállyal 2 óra ebédszünetet tartottam.
7/21 anonim válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szánni. Ugyanakkor mindenkinek van élete, néhányszor azért el kell nézni ha a másik nem ér rá. Természetesen ha minden randiajánlatodat elutasítja azzal az indokkal, hogy nem ér rá, akkor valószínűleg nem érdekled.
8/21 anonim válasza:
Aki nem tud annyit mondani, hogy jövő héten melyik nap ér rá, az nem is akar.
De ha még nagyon megértők is vagyunk, akkor is hagyd a francba, mert ha randizni nincs ideje, akkor a kapcsolatra sem lesz.
9/21 anonim válasza:
De. Nekem több szabadidőm van az átlagnál, persze elfoglalom magamat, de eléggé sokat dolgoztak többségében a nők, akikkel ismerkedtem.
10/21 anonim válasza:
"Olyankor azonnali hatállyal 2 óra ebédszünetet tartottam." - Na, nekem ilyenért másnap már nem kellene bemenni és kereshetnék ismét munkát... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!