Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a baj velem? Nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Nem vagyok aszexuális, de valahogy senki nem érdekel.

Figyelt kérdés

Húsz éves lány vagyok, a környezetem szépnek és szerethetőnek tart, ennek ellenére még soha nem volt párkapcsolatom (pedig alkalmam lett volna rá). Tizennyolc éves koromig eléggé elhanyagoltak a pasik (nem néztem ki máshogy), utána meg egyszerre elkezdtek érdeklődni egy csomóan. Én magam egyszer voltam igazán szerelmes, két évig hitegettem magam vele, de a srácnál nem volt esélyem. Pont miután sikerült ezt kihevernem, kezdtek el nyomulni a pasik, de engem nem fogott meg egyikük sem. Voltak szerényebbek, rámenősek, komoly kapcsolatra vagy szexre hajtók, tizennyolc és negyven között mindenféle, de végül egyikkel sem lett semmi. Még ha szimpatikus volt is némelyik, amikor közelebb kerültem hozzájuk, rendszerint kiderült, hogy az illető papucs/kujon/nem tartja tiszteletben az elveim, így lapátra is kerültek. :D

Mit csinálok rosszul, hogy mindig olyat fogok ki, akitől semmit sem akarok? Vagy lehet, hogy a szürke világ ilyen, mindenki sérült és nehéz alkalmazkodni? Én ahhoz vagyok szokva, hogy mindenből kihozom a maximumot, így egy párkapcsolatot sem szeretnék félvállról venni. És igényem van a szeretetre, a gondoskodásra (jobban, mint a szexualitásra), csak mindig úgy érzem, hogy mástól várom, és hogy ez az ember talán nem is létezik. Vagy csak olyan kell nekem, aki nem lehet az enyém?

2017. szept. 16. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
40%

Egyreszt lelkileg egeszseges embert magyarorszagon nagyon kis esellyel fogsz talalni. A 9 milliobol talan 5000 van, es tobbsegeben foglaltak. A maradek meg egyszeruen selejtes, gyartiasi hibas.

Masreszt lehet hogy szulore vagysz nem parkapcsolatra.

2017. szept. 16. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanez van velem is. A belső tulajdonságokat illetően olyan magas elvárásaim vannak, hogy most már eljutottam arra a pontra, hogy kétlem, hogy bárki is meg tudná ugrani őket. 22F
2017. szept. 16. 10:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Szülőre nem vágyom, jók nekem a meglévők is teljesen. :)

Arra szerettem volna kiélezni a dolgot, hogy csak akkor megyek be egy párkapcsolatba, ha van ott mögöttes tartalom is (szeretet, gondoskodás KÖLCSÖNÖSEN) és nem csak az van, hogy jól megd.glak aztán örülhetsz hogy lyuk van a seggeden.

2017. szept. 16. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor tut keresel a szenakazalban.
2017. szept. 16. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak válogatós vagy, csak a tökéletes külsejű fiúk értekelnek.
2017. szept. 16. 11:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Pont hogy nem a külsőről beszéltem. Az is fontos, de nem a legfontosabb. :)

2017. szept. 16. 11:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Veled lehet a baj, mert olyan nincs, hogy senki se legyen megfelelő. Valami hiba van a párválasztó algoritmusodban. Valószínű olyan egyedekre szegezed figyelmed, akik látszatra vonzanak, teszem azt külső megjelenés, határozottság, jó beszélőke... De ezen példányokból hiányoznak az általad felsorolt tulajdonságok. Szóval lehet máshogy kéne hozzáállnod a dolgokhoz.

De egyébként csak megjegyzem kedves maximalista tündérvirágszálam, hogy tökéletes férfi nem létezik, ahogy nő sem. Pont, hogy a tökéletlenség ami egyedivé tesz minket. :D Úgyhogy ne idealizáld túl a dolgokat, mert így csak az álmaidban lesznek meg ezek a férfiak. De amúgy én hiszek benne, hogy még te is megtalálod majd idővel a társad, mikor majd kicsit változik a világszemléleted. :)

Egyébként a világ nem feltétlen szürke, pontosan olyan, amilyennek te látod. Ha feketének látod az, ha szürkének az, ha színesnek, akkor meg az. :)

2017. szept. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!