Miért kell mindenkinek aktív szexuális életet élnie? Miért nem fogadja el senki, hogy aszexuális vagyok?
Nem kell mindenkinek, ez nem kötelező :D De egyáltalán nem is vágytál még rá soha ? Párkapcsolatot azért még szeretnél?
Amúgy aki meg nem fogadja el azokat le kell sz@rni, ilyen egyszerű
Igen, úgy értem, ahogy a 3. mondja. Szinte mentális betegként tekintenek rám, pszichológushoz küld anyum is, csak 1 ember fogad el végre ilyennek, amilyen vagyok.
Vágytam rá régebben, de azóta ez teljesen megváltozott...
Hát leírom, de ettől még vegyetek ugyanolyan komolyan, mint eddig :D
16/L vagyok.
Abszolút nem kell. Számomra sem ez a legfontosabb az életben, vannak más elfoglaltságaim, hobbijaim.
Általában akik sekélyes, unalmas életet élnek, azoknak a szex a legfontosabb örömforrásuk.
De ez lehet, hogy változni fog Nálad. A változásnak ne állj ellen.
te figyelj, és próbáltad már?
mert az egy dolog, hogy mondjuk spontán nem kívánod, meg önkielégíteni nem szoktál... én se csináltam soha.
de a szexet szeretem, azzal, akit szeretek..
szóval nem kell magad feltétlenül aszexuálisként elkönyvelni, lehet, hogy egyszer majd megkívánod. addig meg ne foglalkozz vele.
azt mondjuk nem értem, anyukádnak mi köze a szexuális aktivitásodhoz.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!