Tényleg senki sehol nem segít az aktív BAR-osoknak? Mi
lesz akkor így velünk?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kimászni a banki tartozásból? A házat nem tudjuk eladni, a lottón nem nyerünk sosem. Akkor? Törődjünk bele, és várjuk, mit tesz a végrehajtó meg a bíróság?
De ha nyárig kihúzzátok már az is jobb mintha télen kerültök az utcára....
Hátha addig beüt valami tutti meló esetleg biztosítva van az ottlakás..
2009. okt. 15. 16:38
2/14 anonim válasza:
Egy vészmegoldás esetleg hogyha tenyleg találnátok egy oylan munkát ami ottlakásért megy és adnak vmennyi kaját is meg ilyenek, mert addig ki lehetne adni a lakásotokat és akkor abból a bevételböl lehetne fizetni a hitelt..
Van néhány hely ahol keresnek állatok mellé házaspárt gondozónak pl.. most csak a hasamra ütöttem...
2009. okt. 15. 16:41
3/14 anonim válasza:
Szobáztatás?
Bár ez nem éppen a leglegálisabb út dehát kényszerhelyzet van...
2009. okt. 15. 16:43
4/14 anonim válasza:
Az előző hármat én írtam!
Mindenképpena házból próbáljatok meg vmi pénzt csinálni valahogy mert másotok nincs... Az újabb hitel csak tüzoltás kiskanállal...
Soxerencsét!
2009. okt. 15. 16:45
5/14 anonim válasza:
Nem tudom mennyi tartozásotok van,de mi úgy lábaltunk ki belőle(lakásunk nincs de majdnem 3 millió forint tartozásunk volt),hogy mindenhová írtunk,hogy részlet fizetést kérünk.A behajtó cég is megadta ezt a lehetőséget,hisz az a céljük,hogy megkapják a pénzüket,és nem az,hogy utcára tegyenek..Mivel mindenhová megírtuk,hogy kinek mennyit fizetünk így elfogadható részletfizetést kaptunk.Évek kellettek hozzá,és majdnem mindkét fizetés erre ment rá,de végül is kifizettük....5 év után már nincs tartozásunk,de még mindig BAR listásak vagyunk..állítólag már kérhetnénk,hogy vegyenek le róla minket,hisz rendeztük az adósságot,de szándékosan nem foglalkozunk vele,és hagyjuk,hogy továbbra is tiltottak legyünk..Keservesen elértük,hogy mindent kifizettünk,nem akarunk újra az adósság hálójába kerülni...
2009. okt. 15. 17:00
6/14 anonim válasza:
Fizetni kellett volna! Vagy nem nyújtózkodni túl a takarón!
Ez a legkönnyebb: felvenni a pénzt, elkölteni, utána meg sírni!
2009. okt. 16. 19:19
7/14 A kérdező kommentje:
Igen???!!! Ki vagy te, hogy ilyeneket írj? Azt sem tudod, miért kerültünk ilyen helyzetbe, mi volt az ok, hogy nem tudtunk fizetni! Úgyhogy jobb, ha nem dumálsz!! A többieknek köszönöm a hozzászólást!
2009. okt. 17. 16:59
8/14 anonim válasza:
írj kérvényt a hitelkárosultak egyesületéhez , vagy a PSZÁF-hez. Ezek után elkezd tárgyalni veletek a bank vmilyen közös megoldásról a nehéz helyzet áthidalása érdekében.
2009. okt. 18. 08:21
9/14 anonim válasza:
19:19-es tudod Te milyen BUNKÓ SZA@RHÁZI VAGY, EL TUDOD KÉPZELNI HÁNY EMBER KERÜLT MOST NEHÉZ HELYZETBE!
2009. okt. 18. 08:22
10/14 anonim válasza:
Én az internetnek köszönhetem, hogy túl éltem. 3 bank lesi mikor telik le a gyerektartás, ami 50% a fizetésemnek. Én válás után kerültem utcára a kölcsöneimmel együtt ezért nem tudnak elvenni tőlem már semmit. Most az interneten dolgozom és a barátaim segítenek de nem pénzzel, hanem munkával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!