Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azokat kérdezném, akik valamit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azokat kérdezném, akik valamit sportolnak/testépítenek pár éve, és lényegesen meg is látszik rajtuk: párkeresésnél jelentett tényleges előnyt?

Figyelt kérdés
Illetve, ha a válaszadók között van csúnyább arcberendezésű férfi :D akkor Neked hogyan működött, illetve működött-e egyáltalán a dolog? Volt-e értelme beleölni éveket ilyen szempontból?

2018. jan. 19. 00:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
#10 Ezt a dumát úgy ahogy van ki kéne írtani. Mindenkinek számít a külső, férfiaknak, nőknek egyaránt.
2018. jan. 19. 05:07
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a különböző nézőpontokat :) Csak hogy én is hozzászóljak a kialakult tapasztalat-megosztáshoz, személy szerint egy több év alatt felépített, de erősen zsíros (min. 25% testzsír) tömeggel álltam neki diétázni. Kíváncsi vagyok, a végén hogy fogok kinézni, és megéri-e beáldozni a méretet :D
2018. jan. 19. 05:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Vékony/sovány alkat, 59kg voltam, amikor edzeni kezdtem. 180 centihez. Ez 8 éve volt, voltak közben kisebb-nagyobb kihagyások, de azért megmaradt hobbiként az edzés. 85kg vagyok, 20% körüli testzsírral most. Magamnak jobban tetszem, de a nők részéről semmi változást nem látok, ugyanúgy állnak hozzám ahogy eddig. Szerintem semmit sem számít ilyen szempontból, maximum saját magadnak, hogy jobban érzed magad a bőrödben.
2018. jan. 19. 07:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
A fiam 6 éve jár gyúrni, nagyon meglátszik a tesalkatán a változás. De a lényeges belül történt: igazi felnptt férfi vált a kis bitonytalan nyikhajból.
2018. jan. 19. 07:33
 15/26 anonim ***** válasza:
45%

Mintha a nők külön faj lenne...

Neked nem jelent előnyt egy nőnél, ha rendszeresen sportol, jó teste van? Akkor is, ha arcra nem túl szerencsés?

Ott van pl. Rubint Réka. Azt a fejet a legtöbb ló megirigyelheti, mégis milyen sokan odavannak érte.

Akkor szerinted fordítva hogy működik?

2018. jan. 19. 07:51
 16/26 mikeXxX ***** válasza:
Határozottan sokat számít főleg nyáron strandon veszem észre 😁 ! 38f
2018. jan. 19. 09:29
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok. 8 éve sportolok és életmódot váltottam. Szabályosan tapadnak rám a pasik, főleg most, hogy már 33 éves vagyok, a korosztályomban és kirívó esetnek számítok, a többi nő elég lepukkant Anyuka már ebben a korban (természetesen nem mindenki) Alapvetően homokóra alkat vagyok, vékony derékkal,kerek fenékkel nagy cicikkel ez kisportolva eléggé a mai szépségideál. Ami még változott, hogy nőtt az önbizalmam, gondolom emiatt is van nagyobb sikerem az ellenkező nemnél. Van egy 5 éves lányom, ennek ellenére bőven válogathatok a jobb kategóriájú férfiakból.
2018. jan. 19. 15:17
 18/26 anonim ***** válasza:
41%
#15 Azért a nőért nem sokan vannak oda. A testalkata olyan, mint egy fiúé.
2018. jan. 19. 15:29
 19/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy jelentett előnyt. Vékony, deszka lány voltam mindig is. Szerencsére mellem azért volt. Most ehhez hozzájött némi izom, tehát most már van kerek fenekem, formás combjaim, kerek vállam, vékony derekam van.

De nem ez a legfontosabb, hanem, hogy mennyi türelmet, alázatot tanultam és mekkora önismeretre tettem szert. A sport nekem új életet adott, teljesen más lett a felfogásom, kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb ember lettem.

2018. jan. 19. 18:25
 20/26 anonim ***** válasza:

#15: Hú, Rubint Réka már a nagyon edzett kategória. Vannak férfiak, akiknek bejön, de úgy vettem észre, hogy a többségnek inkább a hétköznapin edzett nők jobban tetszenek, mint az ennyire durván sportosak. A kockahas elég sok férfinak nem jön be.

Amúgy járok kondiba, de nekem is több lány jön be, akit az utcán látok és átlagos, mint akit a teremben és edzett.

2018. jan. 19. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!