Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek nem nagyon vannak barátai 31 évesen, az szinte kizáró ok (sokaknak van úgy párja férfiként, hogy nincs barátja, de nekem nincs szerencsém) a párkeresésnél?

Figyelt kérdés
Persze a kettőnek nem kellene összefüggésben lennie. De valamiért azt érzem, hogy a nők szemében igenis van ennek jelentősége. Az kevésbé szokott baj lenni, ha a nőnek nincsenek barátnői, ellenben, ha a férfinak nincs, az nem életrevaló, nem szociális egyén. 31 éves vagyok, volt pár kapcsolatom, nagyon sok randim. Szeretek eljárni otthonról, de egyedül nem az igazi. Párban jó dolog, de megfigyeltem a legtöbb nő azt szereti ha ilyen nagyobb társaságban járnak el ide-oda, tehát az ő barátai, plusz a pasi barátai is mennek. Kedvelik a nagy hétvégi összejöveteleket. Sosem korlátoztam le egyetlen páromat se, hogy a barátnőivel elmenjen ide-oda. De nekik az rossz volt, hogy én meg nem mentem el férfiakkal ide-oda, mert nincsenek barátaim. Akik vannak is, külföldön élnek már. Így rosszul esett a nőknek, éreztem, hogy azt érezték mind, hogy lehúzom őket. Randik és kapcsolatok alatt is (fél-1 éves kapcsolatban még van szerelem, addig ment a dolog, de utána igényelték, hogy a pasi legyen vagány, barátkozós, tehát addig elnézték a dolgot)olyanokat fogtam ki mindig, akiknek sok barátnője volt. Így valahogy ezt vártál el tőlem is. Vagy, aki szintén visszahúzódó volt, az meg tőlem várta volna, hogy majd felkarolom és csapjuk a barátokkal a görbe estéket. Sok antiszociális (én nem vagyok az, csak nincsenek barátaim, de szeretek eljárni párommal, vagy egyedül is ide-oda)pasinak van párja akár egy életre, de nekem valahogy nem jön össze a dolog, max 1-2 évre. Elkeserítő.
2017. jan. 7. 22:38
 1/10 A kérdező kommentje:
Az a legszörnyűbb, hogy beszédes vagyok, barátkozok sok mindenkivel, próbálok vicces is lenni, de valamiért nem kötődik hozzám senki. Ha valaki nem full érdekes, nincs meg a jó kapcsolatteremtési képessége, akkor ne fűzik érdekek, belső érzések másokhoz, nem lesznek barátai, sőt szinte haverjai sem. Nehéz ezt megfogalmazni, de valami hiányzik, ami érdekessé, vonzóvá tehetne engem mások számára.
2017. jan. 7. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Én 32 éves koromra kerültem ilyen helyzetbe, igaz voltak barátaim, de van amelyik megnősült, a legtöbbnek gyereke van még kicsik ráadásul és el is költöztek.

Szóval ez a helyzet. Ha valakinek ez nem tetszik akkor mehet isten hírével.

2017. jan. 7. 22:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Valamiért azt érzi az ember óhatatlanul is, hogy a nők randi alatt is fürkészik a pasi szocializáltságát. Kapcsolatteremtési képességeit. A későbbiekben, hogy legyen jobb munkahelye, így legyenek barátai, hiszen manapság legtöbbször azok által lehet bekerülni munkahelyekre, vagy előnyt élvezni sok dologra, tehát JÓ KAPCSOLATOK. Én pedig elmondom az igazat, hogy van egy jó barátom, de messze él, és van egy haverom, akit havonta egyszer látok. Ezt furcsállják, nem mondják, de érezhető. Emiatt a legtöbb randi megh is bukik. Persze lehetnek más okok, de nem a külső az, mivel a randi előtt már találkoztam párszor ezekkel a nőkkel és tetszem nekik, tehát nem vakrandik ezek.
2017. jan. 7. 22:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Mintha a mai világban, ahol mindenki oda megy, ahol jobb lehetőségeket kap, alig maradnak meg az emberi kapcsolatok, ott számít az valamit is, hogy van-e a jelenlegi lakhelyeden barátod. Ha barátkozni akarsz, akkor menj és szerezz barátokat, mintha az olyan nehéz dolog lenne. Jó, igaz barátokat lehet, hogy csak a fiatal iskolás éveid alatt tudsz szerezni, de kitudja.
2017. jan. 7. 23:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Erre mondják azt sokan, hogy nem siránkozni kell, hanem tenni ellene. De ez azért nem ilyen egyszerű. Hogy odamész valakivel, hogy legyünk barátok. Olyan, mint a szerelem is, vagy jón, vagy nem, hiába tetszik nagyon a másik, ha nem jönnek az érzések.
2017. jan. 7. 23:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Barátságot nehezebb kötni. Ahhoz idő kell. Párkapcsolathoz elég, ha dug két ember, aztán már kapcsolatban is vannak, ha úgy akarják.

Nekem sincsenek barátaim, de tudom magamról, hogy le tudom magamat foglalni, sőt, igénylem az egyedül töltött időt. De a másikról nem tudom ezt. Mi van, ha mindent rajtam keresztül akar kiélni? Ha pl te nem szeretsz egyedül helyekre menni, de én igen, akkor onnantól nekem nem szabad?

2017. jan. 7. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Elég faramuci a kérdésed és több ellentmondást ill.számomra érthetetlen tényeket tartalmaz.

1.Először is,mondandód végén az az "1-2 évre" nekem nem tiszta!

Ha már egy lánnyal 1 vagy 2 évig kihúztad komoly kapcsolat terén akkor utána dobnak? Hogyhogy? Milyen okkal?

Ehhez,hogy 2 évig keféljetek és komolyan járjatok,oda bizalom kell és akár szerelem is a lány részéről,hogy minden nap odaadja magát neked!

...utána meg,ha jól értelmeztem soraidat,"ah..nem barátkozol barátokkal" ezért doblak! címszóval szakítanak?

Itt valami sántít és nem tiszta számomra.

Tudod mennyi magányos ember örülne pár hónapos vagy féléves kapcsolatnak? Ez helyett magányosan verik otthon a billentyűket egy fél életen át.

Egyszerűen annyi ellentmondást,paradoxot látok az írásodban(szeretsz eljárni...de nem barátkozol....1-2 éves kapcsolataid is vannak...de párkeresésnél nem jársz sikerrel..stb.

Ezek olyan ellentmondások,hogy így tanácsot nemigen tudok most adni.

2017. jan. 7. 23:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem ellentmondás, csak hirtelen akartam mindent leírni. 4 kapcsolatom volt, abból kettő nagyon rövid, pont emiatt. A másik kettőben meg nem volt szerelem, csak szex. Ott az tartott össze minket. Illetve ott a lányoknak voltak testvérei, sok ismerősei, velük mentünk mindenhová. De fájlalták ők is, hogy nincsenek barátaim. A randikra viszont igaz ez a dolog. Ott ha érzik, hogy nem vagy Te Andy Vajna kapcsolatokkal felvértezve (na jó, túlzok), akkor nem nagyon van folytatás.
2017. jan. 7. 23:26
 9/10 anonim ***** válasza:
6-osra nem jár válasz?
2017. jan. 7. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Nehéz barátokat találni akik jóban rosszban barátok!

Társat találni még nehezebb!!!

Szerencse kell hozzá,ja és persze ismerkedni is kell,élőben neten egyaránt lenni kell valahol.....

Sok szerencsét kívánok! 30N

2017. jan. 8. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!