Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond lehet a párkeresésnél, ha szinte csak fiúbarátaim vannak?
Volt már olyan, aki emiatt féltékeny volt, de erről nem tehetek, és ez soha nem fog megváltozni.
Mert bár külsőre nőiesen öltözöm, de személyiségre elég fiús vagyok, és mindig is srácokkal tudtam a legjobban elbeszélgetni, a legjobb barátom is egy fiú, és lányok közül is a fiúsabb csajokkal érzem jól magamat.
És bár vannak olyan pasik, akikkel kettesben is szoktunk találkozgatni, de egyikükkel sincs köztünk semmi, még csak egy ölelés sem, mivel em jövünk be annyira egymásnak.
Hogyan lehetne ezt olyanokkal megértetni, akik más típusok?
Ha egészséges férfival kezdesz, akkor nem.
Ha önbizalomhiányossal, lelki sérülttel, akkor igen.
Szűrőnek sem utolsó.
Szerintem fontos, hogy egy embernek mindkét nemből legyenek barátai. Ellenkező nemű barátokra azért van szükség, hogy az ember jobban megismerje a másfajta gondolkozásmódot, ezt nem feltétlenül a párján keresztül kell megismernie az embereknek. Azonos nemű barátra meg nyilván azért van szükség, mert azért akad egy-két dolog, amit igazán csak azonos nemű érthet meg.
Szóval összességében egyáltalán nem baj, ha a fiúbarátaiddal nem léptek át egy határt. Ha meg féltékeny a párod/randipartnered, akkor neki kell változnia, nem neked.
Én a szakmámból adódóan többségében férfiakkal vagyok körülvéve. Egyetemen szinte csak fiúkkal lógtam, most a munkahelyemen is sikerült baráti viszonyt kialakítani pár férfikollégával. 3 barátom is volt ezalatt, szerencsére egyiküket sem zavarta a dolog. De azért lányokkal is ki tudok jönni. :)
Hát attól függ.Engem személy szerint nem zavarna.Volt barátnőmnek is főleg fiú haverjai (barátai) voltak.
De azért tedd fel a kérdést magadnak,mi lenne ha egy olyan sráccal jönnél össze,akinek sok csaj barátja lenne?Téged zavarna vajon? :)
Azért nem mindegy, milyen csajhaver. Mert vannak olyan fiúbarátaim, akik szinte csak lányokkal barátkoznak, persze srácokkal is, de nem ezek a "falkázós" típusok. Szerintem ezzel nincs semmi gond.
Akkor zavarna a dolog, ha olyan lánybarátja lenne a pasinak, akivel volt már köztük csók/szex, mert az azért már más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!