Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért kizáró ok sokaknak a lábfétis párkeresésnél?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 15:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
36%
Mert a lábfétis szubmisszív férfira vall, a nők pedig az ágyban dominanciára vágynak. A szub-dom beállítódásán pedig nem nagyon tud változtatni az ember...
2016. ápr. 28. 15:10
 2/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert elég elmebajos beütése van.
2016. ápr. 28. 15:11
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem maga a lábfétis a kizáró ok, hanem a túlzott nyomulás erre mint egyetlen érdeklődésre, mint ha a hölgynek nem is lenne más része is..
2016. ápr. 28. 15:13
 4/19 anonim ***** válasza:
89%

Hat, en nem gondolom ennyire tul, mint #1, bar biztos van, akinek emiatt kizaro ok.

En egyszeruen undoritonak tartom.

23L

2016. ápr. 28. 15:24
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nálam sem kizáró ok, csak ne vigye túlzásba.

Fordított esetben nem lenne furcsa? Ha a nőt állandóan csak a lábaid foglalkoztatnák?

2016. ápr. 28. 15:55
 6/19 anonim ***** válasza:
39%

Amúgy meg egyrészt diszkréten be lehetvezetni a dolgot, úgy, hogy a csaj is rájöjjön, milyen élvezet "kényeztetve" lenni, és mindjárt máshogy áll hozzá utána már.

Másrészt, a csajoknak is tudniuk kell kezelni a dolgot, illetve kihasználni a saját javukra, és mindenki jól jár.

2016. ápr. 28. 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
# 6: nagyon sokféle módon élvezem a kényeztetést, és a lábammal való foglalkozás nem tartozik ezek közé. Szerencsére a páromnak - bár sokféle fétise van, amelyek mind elfogadhatóak és élvezetesek számomra - nincs inger a lábammal foglalkozni.
2016. ápr. 28. 16:00
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyáltalán nem zavar. Az én vágyaimhoz képest semmi...

Más kérdés, hogy az én lábaim szerintem nem lennének túl csábítóak egy lábfétises srác számára.

2016. ápr. 28. 16:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Párkeresésnél????? Normális ember ezt nem párkeresés/randi alkalmával közli...
2016. ápr. 28. 17:32
 10/19 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is lábfétisem van, nem tudom, hogy ezt jó vagy rossz dolognak fogjam fel az életemben. Eltitkolom mindenki elől ezt a dolgot, mert ez szociálisan nem elfogadott, viszont a világ egy nyílt nudista strand, főleg nyáron, ami nagyon jó dolog. Szóval könnyű szexuális ingerhez jutni, olyan mint az, pl. hogy a homoszexuális férfiaknak jó, mert könnyű társat találniuk mert férfi többségű a társadalom, de szociálisan nem elfogadott dolog. Jó, ez csak egy példa volt.

De ezen kívül minden más izgat egy nőben, ami más férfiakat is izgatja (arc, mell, fenék, punci) szóval ilyen szempontból nincs nagy baj. Azon kívül nincs a homlokomra írva, hogy fétisem van a női lábak iránt, szóval egyáltalán nem jelent gondot a párkeresésben. De a legjobb megfogalmazás az, hogy nem EZ jelent gondot a párkeresésben..

2016. ápr. 28. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!