Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért kizáró ok sokaknak a lábfétis párkeresésnél?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 28. 15:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon zavarna, ha a pasi csak a lábaimat látná bennem. Ugyanígy zavarna, ha csak a melleim érdekelnék.

A barátom szereti a lábaimat puszilgatni, masszírozni, stb, bárhogy foglalkozni velük, de nem hanyagolja el a többi testrészemet se, nem ilyen "mániákus", így semmi gondom vele, még kellemes érzés is. De ha csak a lábamra hajtana, az elég fura lenne nekem..

22/L

2016. ápr. 28. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Manapság? Régebben nem így volt?
2016. ápr. 28. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
Sziplán taszít.
2016. ápr. 28. 18:40
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Nálam azert mert nincsenek hosszu vékony lábaim. Rövidek, es a térdem összeér a bokám nem. Különben imadom ha a lábam kényeztetik főleg a talpmasszazs talpcsókolgatás. De a lábfejem talpam lábujjaim azok szépek. Valószínű ha a lábam többi része is ideális lenne azt is imadnam ha kényeztetnék, viszont belegondolni abba hogy a parom lábfétises lenne mindig féltékeny lennék mert tudnam hogy sz én nem lábam nem olyan hosszu vékony amire vagyik.
2016. ápr. 28. 19:44
 15/19 anonim ***** válasza:
73%

Mert az ilyen dolgokkal ne a párkeresésnél gyere elő (hacsak nem valami speckó fétises társkeresőn csinálod), hanem amikor már együtt vagy valakivel, már volt pár jó szex, akkor elkezdheted lassan adagolni, hogy téged mi indít be.

Én is lábfétises vagyok, és volt olyan csajom, akinek ez nagyon idegen volt, de lassanként rávettem, és aztán már ő is élvezte a dolgot.

2016. ápr. 28. 21:25
 16/19 anonim ***** válasza:
en labfetises ferfi vagyok am szep az szep
2016. ápr. 29. 05:13
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Mert a legtöbb lábfétises férfi teljesen ráfixálódott a témára, mindenben ez az elsődleges szempont nekik és nem képesek megérteni, hogy nem így kéne. Az ebből következő visszautasítások miatt ráadásul tele vannak frusztrációkkal, ami szintén nem teszi őket vonzó személyiséggé, ebből a körből pedig nehéz kitörni. És persze ők a leghangosabbak, legerőszakosabbak, ők azok, akik minden nőre rányomulnak és elárasztják a szerintük vonzó, valójában viszont inkább ijesztő megjegyzéseikkel, ezért sajnálatos módon elsősorban velük azonosítják a lábfétist.

Viszont ha valaki nem barom módjára csinálja, hanem ésszel, az mindkét félnek nagyon kellemes tud lenni. Ritka az a nő, aki ne örülne neki, hogy más testrészei is olyan hatással vannak a párjára, mint a szexualitással hagyományosan összefüggők (mell, popsi, punci), és ebből adódóan hasonlóan alapos kényeztetés jár nekik is. Na meg az is segít, ha a lábfétis nem csak nem kizárólagos, hanem szubmisszív attitűddel sem jár, de ezen már nehezebb változtatni.

2016. ápr. 29. 07:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van, es en a baratnomet csak szepen ravezettem nem mondtam el neki. Sztem nem kell a szemukbe mondaniugyis eszre veszik. Mindig massziroztam puszilgattam amit imadott. Aztan volt h ugy ultunk akanapen h a labanal volt a fejem poenbol belenyomta a szamba en meg csak raharaptam a labujjara es nem engedtem el 😃 aztan meg volt hogy szex elott pont a labai kozt voltam fejjel es hat pont arra allt a laba amerre meg nekem volt a... ugyh odatettem es elkezdtem ugy mogatni a labait. Nem furcsallta legalabbis nem lattam rajta.
2016. dec. 5. 00:13
 19/19 TheOneAboutAll válasza:
39%

Ugye milyen idegesítő, ha valaki így rá tud fixálódni egy adott testrészre, lányok?

Ti ugyanezt csináljátok, csak ti a farkakkal. Csak a nagy faszt keresitek, és amint van egy nagyobb, dobjátok a régit.

Savanyú a szőlő...

2019. szept. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!