Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak nálatok a párkeresésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nálatok a párkeresésnél mennyit számít a szépség?

Figyelt kérdés
Mi a fontosabb a nő arca,alakja,öltözködése? Egy átlagos külsejű lánynak mennyivel van kevesebb esélye mint aki "tökéletesen" néz ki. Én 26L vagyok kismellű és kicsit nagyobb az orrom ez mennyire gáz?
2016. aug. 6. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Igazából annyi, hogy nekem tetszen, nincsenek kiadsam-os listák vagy tifusztifusz-féle elvárás-sereg.

Ami még fontos az a "stílus" vagy hogy mondjam. De nem öltözködésre vagy frizurában, hanem viselkedésre.

2016. aug. 6. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Emberi oldala legyen. Szerintem sok agyonsminkelt cicababának hiányzik ez a tulajdonság. Férges rodható almák.
2016. aug. 6. 11:05
 3/11 anonim ***** válasza:

A szépség relatív.

Fontos, hogy valami megfogjon a külsejében is, de nem kell, hogy nagy melle és szolizott bőre, tökéletes arca, stb legyen.

Külső is olyan fontos mint a belső. Nekem ne mondja senki, hogy együtt lenne egy számára cseppet sem vonzó emberrel, mert jó belsővel rendelkezik, legyen most szó nőről vagy férfiról.

Számomra legyen vonzó és találjuk meg a közös hangot. 26/f

2016. aug. 6. 11:08
 4/11 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Hát...Már éppen neki akartam kezdeni a kérdés megválaszolásának a magam részéröl, de az első válaszoló hsz-e gyorsan az eszembe idézte azt,hogy KIK ÉS MIK állnak már megint lesben itt,arra várva,hogy a szánalmas életük miatti frusztrációikat valakin levezethessék...Így akkor az első válaszoló valószínü nagy bánatára a magam részéröl el is tekintek akkor a kérdés érdemi válaszolásátol...
2016. aug. 6. 11:09
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak azt vettem észre,hogy a férfiaknak mégis inkább kell egy pénzéhes cicababa külsejejű nő,mint egy átlagos akinek van önálló gondolkodása és előteremti magának ami kell neki,nem a férfiak pénzére utazik.
2016. aug. 6. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Jó, azért nyilván van egy bizonyos szint, ami alá nem mennék, de afölött egyáltalán nem mérvadó. Nekem ami számít, az az összhang, és a kisugárzás. Engem a mellméret teljesen hidegen hagy. Viszont ami még fontos az a személyisége. Ez nagyon fontos. Én azt szoktam mondani, h elsősorban a személyiségébe szeretek beleszeretni egy lánynak.
2016. aug. 6. 11:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Számomra egy átlagos (bár nem szeretem ezt a jelzőt használni) lány/nő sokkal szebb, mint a sokak által tökéletesnek nevezett. Manapság a tökéletes egyenlő lett a szétszolizott bőrrel, a csontsoványsággal, a több kg sminkkel és még sorolhatnám. Ez minden, csak nem tökéletes.

Nekem sincsenek orbitális elvárásaim. Legyen szép arca, lehetőleg minél természetesebb módon, tehát minimális sminkkel. Alkatra ne legyen elhízva, az sem baj, ha van egy kis fognivaló, csak ne legyen 120 kg. Az öltözék legyen tiszta, más nem érdekel, azt bármikor meg lehet változtatni.

A mellméret sem annyira fontos, mint amennyire néhány nő gondolja, hisz egy normális férfi nem 2 mellbe lesz szerelmes. Aki igen, az olyan is...

Nekem is nagy az orrom, mert általános iskolában eltörtem, így elég Mátyás királyos lett. De eddig senkit sem zavart, volt akinek fel sem tűnt. Emiatt nem aggódnék a helyedben. :)

30F

2016. aug. 6. 11:12
 8/11 anonim ***** válasza:
64%

"KIK ÉS MIK állnak már megint lesben itt"

A paranoia gyógyítható.

2016. aug. 6. 11:15
 9/11 RRR ***** válasza:

az összhatás a stílusával a mérvadó(legalábbis az lenne a normális)

amelyik pasi csak a külsőségek miatt lenne egy csajjal,az a "kapcsolat" fabatkát se ér amúgy se....és nem tart sokáig

tehát nem gáz....a válasz a kérdésedre

2016. aug. 6. 12:07
 10/11 anonim ***** válasza:

"Csak azt vettem észre,hogy a férfiaknak mégis inkább kell egy pénzéhes cicababa külsejejű nő"

Mert velük nincs semmi macera. Könnyű őket felszedni. (bár annyit is érnek - szerintem)

De a kérdésre válaszolva: ez egy szubjektív dolog. Mindenkinek más a szép. Sok lány azt gondolja magáról, hogy ő átlagos vagy átlag alatti akik nekem például nagyon tetszenek. Ha átlagnak azt a sok cicababát vesszük akkor tényleg átlagtól eltérő de ez nem azt jelenti, hogy rossz. A természetes szépség a valódi szépség és igazából a kisugárzás ami úgy sokat számít, az pedig sok mindentől, még a pillanatnyi érzésektől is függ. Ha valakinek a szemébe nézek és beszélgetek vele néhány percet akkor sok minden kiderül. Ha pedig konkrétan a külsőre gondolunk akkor nálam annyi elég, hogy működjenek a dolgok :) Talán nincsenek túl nagy elvárásaim, viszont valóban fontosabbak a belső tulajdonságok hosszabb távon, mivel a külső változik, a személy főbb jellemei viszont már nem igazán és hiába szép valaki ha mellette egy kibírhatatlan ember. Kell az egyensúly valamennyire.

De ha már így konkrét dolgokat is írtál: az öltözködésen a legegyszerűbb változtatni, abszolút hidegen hagy. Ha valami nagyon tetszik azt általában megemlítem a lánynak :) Ki az aki "tökéletesen" néz ki? Kíváncsi lennék mi az etalon nálatok. Kis mell nem, de emiatt az állandó aggódás az inkább gond lehet. Az orr megint relatív kinek mi a nagy :)

Szerintem picit túlparázod ezeket a dolgokat.

26/F

2016. aug. 6. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!