Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt a gyk-n olyan 22-24 éves srác, aki még sose ismerkedett lánnyal?
Ismerkedni ismerkedtem az utóbbi időben, de sajnos még a csók sem jött össze.
21 évig túlsúlyos voltam. Lefogytam, azóta építkezem. Nyilván a kövérség miatti csúfolás, valamit önbizalomhiány, és úgy maga a kövérség vezetett ide, ne ennek a korszaknak már vége szerencsére. Újjászülettem :DDD 23/F
Visszahúzódó voltam és sokan lenéztek, bántottak, beszóltak és a lányoknál se volt bátorságom hogy ismerkedjek velük. 15 évesen volt egy randim de kudarc volt, többet nem is találkoztam a lánnyal. Aztán egészen 22 éves koromig csak tetszettek lányok de egyikkel se jutottam el még odáig sem hogy találkozzunk kettesben.
22 évesen találkoztam egy lánnyal akivel jól kijöttük, ő volt az első lány az életemben, első csók,stb... Nem tartott sokáig, aztán közel 3 évig csak találkozások voltak és sok lepattintás. Több mint 20 lánnyal találkoztam, ismerkedtem, volt aki kb 1 évig szivatott és nem lett semmi az egészből.
Én 27 vagyok. Nálam is ugyanez volt, mondjuk most épp elégedett vagyok a külsőmmel, sokat nőtt az önbizalmam. Ennek ellenére nem kezdeményeztem soha magam ismerkedést, lányok kezdeményeztek néha, de nem mertem belemenni semmibe. Na ez például lehet hogy hiba volt:)
Itt a gyk-n amúgy mindenki túlgondolja a problémát és folyton elméleti kérdéseket tesznek fel, például "ilyen frizurával lehet-e esélyem?", vagy hogy "Tetszik a lányoknak ha visszahúzódó vagyok?". Egyszerűen oda kellene menni és kezdeményezni. Na ezt nem teszik meg sokan, köztük én se, ezt rontjuk el mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!