Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy nekem sosincs szerencsém? (Elsősorban fiúktól várom a választ)
Ha egy nőnek nincs párja, annak 2 oka lehet:
-nagyon csúnya
-nagyon magasak az elvárásai és senki sem felel meg neki
Egyébként minden más indok értelmetlen, mert minden nőnek házas nagyságrendű az őt körülvevő és rá hajtó férfiak száma.
Első válaszoló első 2 pontja után még jön az, hogy....
- van aki bulizós életet él, menjünk el minden partyra az a legfontosabb, van aki nem
- van aki szórja a pénzt marhaságokra van aki beosztja
Nem írtál eleget magadról, a hátteredről és az eddigi próbálkozásaidról ahhoz, hogy érdemi válaszokat adjunk. A helyi kolbászközösség frusztrált tagjaitól viszont majd megkapod a szokásos közhelyeket, miszerint túl magasak az elvárásaid stb, stb.
Talán annyit érdemes tanácsolni a leírásod alapján, hogy ne a nagy Ő-t várd, mert a nagy Ő soha nem jön el, hanem majd évek alatt válik azzá ideális esetben a párod.
Nos Kérdező, ez pasifüggő. Én személy szerint pl. igen kevéssel, alapdolgokkal is beérem. Legyen őszinte, ne legyen felszínes és anyagias se. És tudod mi a szomorú? Hogy a lányok döntő többsége még ennyire sem képes...
Mielőtt bárkibe belehabarodnál, jobb ha megismered az életét, és minél több időt töltötök együtt. Én is szoktam várni minimum 1 hónapot a lánnyal, mielőtt ágyba bújnék, annyi idő alatt meg ki lehet deríteni, hogy hazug és anyagias-e vagy sem.
Volt egy kifejezetten szép barátnőm, de szegénykém hihetetlenül idegesítő volt.
Elképzelhető hogy nincs a kisugárzásodban meg az a plusz ami kellene, így ritka amikor kialakul a kölcsönös vonzalom.
Nagyon sokat segíthet a jó kedv, én pl szeretek mosolygó emberrel lenni, a barátaimat is így válogatom meg.
Szó volt a szamaras dologról is, inkább legyen meg az igazi mint pár évente cserélgesd a szamarakat. Legyél emberek között és kialakul szépen ;)
Szerintem az elvárásaiddal lesz a gond (nem pont az, amit leírtál) hanem egyszerűen túlságosan a tökéletest próbálod keresni, és ezért mindenkit kikukázol. Akik neked tetszettek, meg úgy általában a nőknek, azok jellemzően nem az "érett, intelligens" kategóriából szoktak kikerülni egyébként.
Inkább azok között a srácok között néz szét, akiktől a pozitív visszajelzéseket kaptad. (Gondolom fel sem merült benned, hogy köztük lehet az, akit keresel. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!