Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a férfiakkal?
Többször is előfordult már hogy ismerkedtem neten a pasival velem találkozni nem voltak hajlandóak, mindig csak majd majd és majd...és egyszer csak azt látom hogy mással van kapcsolatban.
Ezt miért csinálják a pasik? Miért nem mondják meg a frankót?
Ha ezt nyomja egy egészséges pasi, akkor biztos lehetsz benne, hogy már akkor is volt valakije, amikor megismerkedtetek a neten.
Tapasztalatból mondom, ha valakivel együtt rezonálok, akkor azt látni akarom, randira hívom, ha pedig nem teszem, akkor annak oka van (nem jön be a külseje, nem gondolok rá komolyan, van valakim, csak cicázok unalmamban)
# 2: egy alkalom kivételével, én is ugyanezt tapasztaltam.
30/F
Pontosan azt csinálják, mint a nők a férfiakkal: talonba helyez téged, és amint elhasználta az elődödet, rád kerül a sor.
Az aljas kis játszma visszafelé is működik. Így igazságos, nemde?
Mert gyávák. Meg szélhámosok. Több nőt is hülyíthetnek egyszerre és a nők hagyják ezt. Nyilván te is szívesebben ismerkedsz nagy dumás, kemény csávókkal, mint egy normális, rendes sráccal. De hát fontosabb a kinézet meg a jó stílus, én már ezt kezdem elfogadni. Ha egy pasinak szép arca van, akkor annak a nők bármit megengednek. Lehet gátlástalan, kegyetlen, bármilyen szemétséget elkövethet. A rendes pasival szóba sem állnak, mert a "külső megfog, belső megtart"ot mantrázzák magukban. És elhiszik hogy az a jópasi aki jól néz ki :)
Na de ennyit a nyavalygásomról. Lehet hogy csak szerencsétlen voltál és ilyen gilisztákat fogtál ki. Az is lehet, hogy nem akartak komoly kapcsolatot. Vagy nem akartak visszautasítani, ezért halogatták a találkozást.
Szerintem elég sok ismerkedni vágyó srác van manapság, aki próbálkozik, úgyhogy nem hinném, hogy ne lenne szerencséd vagy esélyed hogy találj magadnak valaki normálisat.
Szerintem nem a megfelelő emberekkel próbálkoztál.
én pl. most azon vagyok, hogyha véletlenül valakivel sikerülne elkezdeni beszélgetni azt mihamarabb személyes találkára invitáljam és akkor nem hülyítjük egymást.
f/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!