Veszélyes babát válalni 35 felett? 35 éves vagyok, nincs párom és egyre gyakrabban kezdek szorongani, félek hogy kicsúszok az időből. Valahogy nincs szerencsém a férfiakkal
Emiatt azért ne szorongj. Én ugyan 32 voltam, de egyik napról a másikra találtam meg azt, akivel családom is lett. Kb. fél év után hagytuk el a védekezést, hogy jöhet a gyerek és a harmadiknál tartunk azóta.
Munkatársam is hasonlóan járt, csak ő 40 éves volt.
Bármikor fordulnak a dolgok és nem, nem veszélyesebb, mint 34 évesen, vagy 30 felett, vagy egy utólag elkapott petesejtből (nem bevártból) huszonévesen - egyre több helyen látom, hogy ettől függ leginkább a genetikai probléma, nem a nő korától.
38 éves volt a feleségem amikor összeházasodtunk , 40 amikor az első kislányunk megszületett, 42 amikor a második. Most két hónapos a kicsi.
Épp az utolsó elötti pillanatban :D
31/F
Nem sokkal veszélyesebb, mint fiatalabbak. Oda kell figyelni, minden vizsgálatot el egyeztetni.
dD egyedül nevelni nagyon nehéz! Ha ezt tervezed gondold át nagyon!
A környezetemben mostanában sorra szülnek 38-42 éves nők (van, aki 40 felett ikreket).
Én most 41 vagyok, előreláthatólag szeptemberben érkezik a 2. gyermekem. Nem így terveztem, de az élet így hozta... de megnyugtató, hogy a korombeli nők végig tudják csinálni gond nélkül, így vélhetően nekem is menni fog. :)
Olyan jó ilyen válaszokat olvasni. :)
Én 41 vagyok, és szeretnék még egy babát. :)
38 voltam mikor szültem a kisfiamat, most 3 éves. Semmi gond nem volt. Úgyhogy nyugodtan vállalhatsz babát, csak találd meg a párodat.
Szívből kívánom, hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!