Minden kisgyerek pakolós, " vagy csak nekem van ilyen szerencsém a kisfiammal"?
Neked is részvétem! Főleg kettővel!
Igen ez az érdekes, hogy rögtön olyan dolgokat találnak meg amivel nagyobb koszt lehet csinálni. Igen mi is nagyjábol elpakoltunk de tényleg nem lehet méteres magasságba rakni mindent. Főleg , hogy addig gebeszkedik míg az asztalrol is elér mindent. Már minden kilincset elér, ugyhogy zárt ajtó sincs előtte. Mostmár a kamrában is tud pakolni kedvére. Kellene kulcsot szerezni ahhoz is.
Nálunk ma kiverte nálam a biztositékot, hogy a sütő ajtót nyitogatja és azon akar ülni. És hust sütöttem, mostmár akkor is kinyitja ha forró. Eddig ha mondtam, hogy forró , nagyívben kikerülte. Kész vagyok a mai naptol.
Nálunk ugyanez megy...
20 hónapos a kisfiam, mindent szétrámol. Leszedi a könyveket a polcról, a ruhákat a szekrényből, széthordja a tűzifát (!!!), komolyan mondom, én legjobban azon akadok ki, amikor egy fahasábbal akar este aludni... És egyébként is, mindenütt egy darab fát találok. A legjobb, hogy vissza is pakol, de semmit nem a helyére. A könyveket a ruhásszekrénybe, plusz bedug még egy gyújtóst is, mert az kell oda... hát sorolhatnám. :D
Valahogy ki kell bírni, hogy olyan a ház, mintha bedobtak volna egy gránátot. És mindehhez van egy 4 hetes kisbabám is, szóval az idő nagy részében csak tehetetlenül nézem, amint nő a káosz. :) És amikor a legdurvább a helyzet, beállít anyósom. :D Ezt csak azért mondom, mert bátran kijelentettem, elbírok én velük, nem kell segítség...
Na szóval, nem vagy egyedül. :)
Szerintem ez természetes :)
2 fiam van, 7 és 4 évesek, ők is pakolnak még a mai napig.
Imádom nézni őket, ahogy eltervezik, hogy mit fognak játszani és megbeszélik, hogy mi minden kell hozzá, majd kihordanak mindent, ami szerintük kell a játékhoz (pl. főzőcske, piknikezés stb), de végül annyi ideig tart mindent előkészíteni, hogy igazából nem is játszanak vele, csak a készülődés maga a játék :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!