Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes férfiakkal itt nagyon kedvesen elbeszélgetek, majd esetleg facebookon is, egyre kevesebbszer ír, hirtelen le is tilt? Többi lent
- Nem akarja a szemedbe mondani, hogy nem akar tőled semmit, és mivel nem tetszel neki, fél, hogy majd te akarsz, ezért inkább szép lassan leépít, és elmenekül. Üdv a világunkban, ugye milyen rossz? :D
- Nincs nemtetszési hátsó szándék, csupán valójában lecsengett a beszélgetés. Ha ekkor tilt le, akkor olyan bugyuta szegény, hogy azt hiszi, így kell lezárni egy beszélgetést.
Velem is nemrég volt egy olyan, hogy beszélgettünk pár levélnyit, aztán egyre kevesebbet írtunk, és már nem volt miről tovább, így nem írtam, de ő sem. Ám ha ő mégis ír, szívesen veszem, és beszélgetek tovább.
Én ha beszélgetek itt nőkkel,ameddig csak írásban beszélgetünk,addig minden jónak tűnik stb., aztán ha képet lát rólam,onnantól eltűnik és soha többet nem is ír általában.
Egyetlen egy lány volt,aki megismert engem,én is őt,csak mostanában abbamaradt a beszélgetésünk, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk,és éljük az életünket,de ettől még én pl. nem felejtettem el őt,és ő sem engem.
Csak a mindennapok felőrlik mindkettőnk idejét...
24/F
Tényleg nem tartom magam szépnek. Ez még mindig jobb szerintem, mint akik annak gondolják magukat és közben nem. Igaz, hogy mindenkinek más a szép. Lehet, hogy ők is szépek, csak nem neked 2-es válaszoló. :-)
Valóban nem a legjobb dolog. Nem is az zavar, ha lezárják a beszélgetést,hanem a módszer. Elég sunyi módon oldják meg. Nem merikfelvállalni a véleményüket. Ez a nagyobb baj szerintem, hiszen sosem lehet mindenkinek megfelelni meg nem is akarnék. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!