Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyes férfiakkal itt nagyon kedvesen elbeszélgetek, majd esetleg facebookon is, egyre kevesebbszer ír, hirtelen le is tilt? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem tartom magam szépnek, ez igaz. Kép alapján látni is lehet. Néhány napig/hétig jól elbeszélgetünk (én is érdeklődök, nem egyoldalú a beszélgetés), sok mindent megosztunk egymással, majd hirtelen ritkábban ír, letilt. Miért nincs bennük ennyi, hogy elmondha, hogy ennyi volt a beszélgetés?

2016. máj. 25. 15:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban, velem ugyanezt csinálják. -.-
2016. máj. 25. 15:14
 2/24 anonim ***** válasza:
40%
Annyira kíváncsi lennék már egy nőre, aki nem tartja magát szépnek ... egy csomó olyat ismerek (innen is), aki szépnek tartja magát, de közben nem is :-D
2016. máj. 25. 15:16
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

- Nem akarja a szemedbe mondani, hogy nem akar tőled semmit, és mivel nem tetszel neki, fél, hogy majd te akarsz, ezért inkább szép lassan leépít, és elmenekül. Üdv a világunkban, ugye milyen rossz? :D

- Nincs nemtetszési hátsó szándék, csupán valójában lecsengett a beszélgetés. Ha ekkor tilt le, akkor olyan bugyuta szegény, hogy azt hiszi, így kell lezárni egy beszélgetést.

Velem is nemrég volt egy olyan, hogy beszélgettünk pár levélnyit, aztán egyre kevesebbet írtunk, és már nem volt miről tovább, így nem írtam, de ő sem. Ám ha ő mégis ír, szívesen veszem, és beszélgetek tovább.

2016. máj. 25. 15:17
 4/24 anonim ***** válasza:
Velem is megesett más hasonló csak hónapok után, fel a fejjel. :)
2016. máj. 25. 15:19
 5/24 anonim ***** válasza:
Mutasd magad :)
2016. máj. 25. 15:19
 6/24 anonim ***** válasza:

Én ha beszélgetek itt nőkkel,ameddig csak írásban beszélgetünk,addig minden jónak tűnik stb., aztán ha képet lát rólam,onnantól eltűnik és soha többet nem is ír általában.

Egyetlen egy lány volt,aki megismert engem,én is őt,csak mostanában abbamaradt a beszélgetésünk, mert mindketten nagyon elfoglaltak vagyunk,és éljük az életünket,de ettől még én pl. nem felejtettem el őt,és ő sem engem.

Csak a mindennapok felőrlik mindkettőnk idejét...

24/F

2016. máj. 25. 15:31
 7/24 A kérdező kommentje:

Tényleg nem tartom magam szépnek. Ez még mindig jobb szerintem, mint akik annak gondolják magukat és közben nem. Igaz, hogy mindenkinek más a szép. Lehet, hogy ők is szépek, csak nem neked 2-es válaszoló. :-)

Valóban nem a legjobb dolog. Nem is az zavar, ha lezárják a beszélgetést,hanem a módszer. Elég sunyi módon oldják meg. Nem merikfelvállalni a véleményüket. Ez a nagyobb baj szerintem, hiszen sosem lehet mindenkinek megfelelni meg nem is akarnék. :-)

2016. máj. 25. 15:32
 8/24 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy a külsőddel van baj? Hisz néhány hétig/napig beszélgettetek. Nem mellesleg a nők is ezt csinálják, de tapintatosan hogy lehet ezt közölni? (Mondjuk én nem szoktam senkit lerázni, ha valaki nem jön be barátok még lehetünk, aztán ilyenkor vagy eltűnik vagy nem)
2016. máj. 25. 15:32
 9/24 A kérdező kommentje:
Itt sokszor olvastam, hogy a nők is így rázzák le a férfiakat. Azoknál is undorító dolognak tartom. Az eltűnéssel is meg lehet bántani a másikat. Ha elmondaná, hogy mi a véleménye, akkor talán lehetne a kritikákból épülni. Szerintem is a barátság is megmaradhat, azzal sincsen probléma. Csak akkor is érdemes megbeszélni, hogy ne gondoljon bele többet az egyik fél sem!
2016. máj. 25. 15:41
 10/24 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki és úgy érzi, hogy jobban megbántana, ha ezt elmondaná, mintha csak bunkó módon eltűnne. Ez oda-vissza megy, mi férfiak talán egy kicsit többször is megkapjuk ezt. Sajnos ez így működik. Majd legközelebb.
2016. máj. 25. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!