Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes férfiakkal itt nagyon kedvesen elbeszélgetek, majd esetleg facebookon is, egyre kevesebbszer ír, hirtelen le is tilt? Többi lent
Szívesen beszélgettem, beszélgetek másokkal. Viszont gyakran gondolok arra, hogy nem tudom eldönteni, hogy mit szabad elhinnem és mit nem.
Semmi olyan nincs az adatlapomon, ami rossz lenne. Egyetemre járok, bulizni nem szoktam, nem az én világom. Sok képem sincs, főleg inkább csak olyanok, amikor társaságban vagyok. Nem voltam sosem és nem is leszek az a mindent kirakok, tükörben bepózolok és csücsörítek típus! Általában állatvédő alapítványok gazdikereső kutyusait szoktam megosztani vagy örökbefogadó napok plakátjait. Ezeken nem tudom, hogy mi az, ami esetleg ellenszenves lehet valakinek.
Mennyi ido utan szoktak eltunni?
En szivesen beszelgetek veled, ha van kedved. :)
Hihi velem is ez van szinte mindig:-)
Vagy ellaposodik a beszélgetés vagy az illető felszívódik. Egyszer az egyikkel már fbon chateltünk és elhívott randira. Utána már a másodikat is megbeszéltünk erre rá pár napra törölt és letiltott.
Egy férfi, hogy lehet ennyire sunyi, gerinctelen!? Igazából nem értem miért így kellett ezt lerendeznie. Ha nem tetszem mondja azt, de ez nagyon megalázó volt számomra:-(
N
Nem a megfelelő pasival/férfivel beszélgettek. :) Sokan csak gyors numerákat keresnek itt, abba pedig nem fér bele az, hogy hetekig, hónapokig csak beszélgetés legyen. Ezért egy idő után eltűnnek inkább.
De ez kétoldalú dolog, mert sok olyan lánnyal beszélgettem már itt én is, akik pár hét után eltűntek. Pedig a végén már konkrét kisregényeket írtunk egymásnak. Lehet, hogy ez is közrejátszik, nem mindenki szeret egy több oldalas levélre válaszolni, főleg ha fáradt már mikor hazaér. Ilyenkor van, aki halogatja a válaszlevelet, napról napra, majd a végén nem készül el soha.
Az pedig nem jelent semmit, hogy te nem tartod magad szépnek. Sok nőtől hallottam már ezt, és volt köztük olyan, aki 10/10-es volt. Legalábbis számomra. Persze neki meg én nem jöttem be, így egy idő után nem írt vissza.. :) De az ilyenek miatt nem kell eret vágni azért.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!