Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyes férfiakkal itt nagyon kedvesen elbeszélgetek, majd esetleg facebookon is, egyre kevesebbszer ír, hirtelen le is tilt? Többi lent

Figyelt kérdés
Nem tartom magam szépnek, ez igaz. Kép alapján látni is lehet. Néhány napig/hétig jól elbeszélgetünk (én is érdeklődök, nem egyoldalú a beszélgetés), sok mindent megosztunk egymással, majd hirtelen ritkábban ír, letilt. Miért nincs bennük ennyi, hogy elmondha, hogy ennyi volt a beszélgetés?

2016. máj. 25. 15:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát az milyen gáz lenne, ha innen lenne bnőd, fújjjjjjjj, bele se tudok gondolni én se, h gyakoris punciba rakjam a szentséges kukimat, kizárt dolog, az egy fertő, ami a gyakoris lányok lába között van, a sima puncitól is félek, de a gyakoris punci a leggusztustalanabb dolog a világon, a rézfa szú bagolynál is durvább
2016. máj. 27. 20:44
 22/24 anonim ***** válasza:
21 eske! A kukidat oda rakod ahová akarod! A Tièd az! Kiforgatod a szavaim!
2016. máj. 27. 23:52
 23/24 anonim ***** válasza:

Kérdező, lehet ilyen bunkó férfiakat fogtál ki.

Én nőknél jártam úgy, hogy szintén ismerkedtem interneten, majd fb ismerősöm is lett. Volt, hogy nem tudtam beszélgetni vele egy darabig, egy idő után meg feltűnt, hogy letörölt az ismerősei közül.

Olyan is volt, hogy valakit kicsit erőszakosabbnak éreztem. Azaz kb kötekedett vagy erőszakoskodott, hogy miért nem így-meg-úgy, ahogy ő akarja. Nekem ez pl nem tetszett és zavart is. De nem töröltem le az illető nőt. Nem mondtuk ki, hogy ennyi volt a beszélgetés, de a részemről ott megszakadt a dolog.

A kérdésedre a válasz: Azok akik letörölnek, valszeg gyávák és kerülik a konfliktusokat. Lehet azt feltételezik rólad, hogy hisztis vagy, esetleg elvárnád hogy randira vigyenek vagy ilyesmi. Ezt lehet akkor is feltételezik, ha nincs semmi alapja, de az adott embernek rossz tapasztalatai vannak és általánosít.

2016. máj. 28. 12:50
 24/24 anonim ***** válasza:
Elvitte tőled egy másik lány, még sokat ir te vagy (egyetlen/fő) majd ha nincs randi vagy te pont nem vagy fent amikor ő fent van keres másik lányt. Belőle lessz az uj fő beszélgető partner,te másodlagos leszel, amikor valami kezd a másik lánnyal alakulni, dob téged(tilt)
2016. jún. 2. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!