Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyes férfiakkal itt nagyon kedvesen elbeszélgetek, majd esetleg facebookon is, egyre kevesebbszer ír, hirtelen le is tilt? Többi lent
Kérdező, lehet ilyen bunkó férfiakat fogtál ki.
Én nőknél jártam úgy, hogy szintén ismerkedtem interneten, majd fb ismerősöm is lett. Volt, hogy nem tudtam beszélgetni vele egy darabig, egy idő után meg feltűnt, hogy letörölt az ismerősei közül.
Olyan is volt, hogy valakit kicsit erőszakosabbnak éreztem. Azaz kb kötekedett vagy erőszakoskodott, hogy miért nem így-meg-úgy, ahogy ő akarja. Nekem ez pl nem tetszett és zavart is. De nem töröltem le az illető nőt. Nem mondtuk ki, hogy ennyi volt a beszélgetés, de a részemről ott megszakadt a dolog.
A kérdésedre a válasz: Azok akik letörölnek, valszeg gyávák és kerülik a konfliktusokat. Lehet azt feltételezik rólad, hogy hisztis vagy, esetleg elvárnád hogy randira vigyenek vagy ilyesmi. Ezt lehet akkor is feltételezik, ha nincs semmi alapja, de az adott embernek rossz tapasztalatai vannak és általánosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!