Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire okoz gondod parkerese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire okoz gondod parkeresesnel ha a nonek csunya muteti hegei vannak a mellen?

Figyelt kérdés

Es az h emiatt szinte erzeketlen a melle ?

Nem kepet nem mutatok !

Es a 35+ korosztalyu ferfiak erdekelnenek mint valasz ado

Koszonom

2017. jan. 3. 07:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem azokkal ismerkedsz
2017. jan. 3. 08:10
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Nézd nekem olyan a hátam mintha ostorral verték volna, mégis van barátom. Nem ezen múlik.
2017. jan. 3. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
5%
És mi okozta azokat a hegeket? Talán egy balul sikerült szilikonduda-projekt? Mert ha igen, az nagyobb gáz mint maguk a hegek...
2017. jan. 3. 08:26
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
#3 vagy mellrák... Ne gonoszkodj vele, nem tudod mi történt. Nem is ez volt a kérdés.
2017. jan. 3. 08:34
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
ha nem szilikon okozta akkor engem nem erdekelne
2017. jan. 3. 08:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne egyáltalán, a terhesség okozta csíkok sem zavarnak, sem más kisebb műtéti hegek. Utóbbiakat észre se veszem. A mindenféle bőrkitüremkedések zavarnak, nem tudom simagatni miattuk, félek, hogy beleakadok jobban.

Érzéketlensége közepesen zavaró, de volt olyan barátnőm aki mindenféle műtét nélkül is kellemetlennek érezte a melle csókolgatásra. Nem ez alapján döntenék egy kapcsolatról.

2017. jan. 3. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
6: 42f
2017. jan. 3. 08:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. Ha vonzó a nő, megtalálnám a szépséget benne: a hegek ellenére lehet a cici szép formás, sötétben meg nem lászanak a hegek. Bikiniben is biztos lehet taláni olyan fazonút, ami eltakarja és nem feszeng benne.
2017. jan. 3. 09:11
 9/12 anonim ***** válasza:
A páromon már annyi a műtét nyoma, talán össze sem tudnám számolni. Ettől még marad a párom. Na és mikor megismertem, akkor is volt már pár rajta. Plusz égési sérülések. Ezekkel is vonzó számomra.
2017. jan. 3. 09:32
 10/12 anonim ***** válasza:
6%

Hát pedig képek nélkül nem lehet erről véleményt mondani.

Most ez olyan, mintha én azt kérdezném, hogy mennyire okoz gondot a párkeresésnél egy égési sérülés.

De ez rohadt sok mindent takarhat, pl. leéghetett az egész arcom is, meg lehet, hogy csak egy kis folt a nyakamon, nagyon nem mindegy.

2017. jan. 3. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!