Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a nőknél? 31 F.
Visszaolvastad amit írtál , ahogy foalmaztál, amilyen szófordulatokat alkalmaztál?
Na, abban van a válasz!
Szóf0sás a semmibe.. az éterbe.. ezt kb senkinek nem címezted, mégis már kb Csernusnak éreztem magam, míg elolvastam. A csajokkal is így szoktál beszélgetni?
Nem meg kell némulni vagy szómenésnek kell lenni.
Sokan nem ismerik az aranyközéputat...
Jó időben a megfelelő mondatok csodára képesek. De az ilyen rinyálások felérnek egy hatalmas STOP táblával.
Sajnálom...
ez van keresni kell továbbra is a társad!
én is ezt teszem kitartóan!
nem könnyű de azért ne add fel,sok sikert és fel a fejjel!
Szerencse kell a társ találáshoz,ezért sok sok szerencsét kívánok neked! 30N
Van abban valami amit az egyik válaszoló írt. A szövegedből az derül ki, hogy nem vagy fókuszált. Nem vagy túl összeszedett.
Másrészt, abba azért jellemzően nem árt belenyugodni, hogy a 30 feletti nőknek biztosan volt már hosszabb kapcsolata előtted.
Kérdező! Tegnap este már válaszoltam a másik kérdésedre,ami színtén ugyanez!
A magánytól ne félj,mert ha ilyen éves kapcsolataid voltak és van,akit le is fektethetnél,az ilyen hapi ne féljen,majd eljön az igazi is.
Mit mondanál ha pl. 160cm-es krapek lennél? Sok alacsony ismerősöm van,akik bátran cserélnének veled elhiheted.
Ők szerinted mennyit szenvednek ez miatt? Volt aki a Dunába is ugrott a másik meg főbe lőtte magát.
Hozzájuk képest te előnyben vagy és jó eséllyel indulsz a kapcsolatok terén az elmondottak alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!