Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs szerencsém a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs szerencsém a nőknél? 31 F.

Figyelt kérdés
Hiába van randi (társkeresőről), vagy az van, hogy nekem nem jön be az illető hölgy (és én neki meg igen), vagy nekem jön be, de neki nem. Vagy ha be is jövök valamennyire, akkor is elég egyirányú a dolog, állandóan én írok neki, én hívom el ide-oda. Nagy alássan, ha eljön. Ez egy 34 éves nőnél volt. Nem tudom mi az oka. Valamennyire bejövök, de nem vagyok túl érdekes férfi. 1-2 rendes barátom van, de szeretek eljárni ide-oda, egyedül nem, de párban igen. De főleg egyedül, mert messze él a két barátom. Neki pedig nagy társasága van. Lehet ez is baj. Nehéz úgy, hogy állandóan én írok, keresem. De aki nekem bejön, annak én sosem. Van, aki azért nem akart folytatást, mert pár hónapja szakított és 7 éves kapcsolaton van túl, nem kell még neki új. Volt, akivel pár hónapig voltam, de egyik sem volt szerelmes. Csak szex volt. Volt 2-3 éves kapcsolat is, azok sem voltak igazán szerelmesek. Vagy nem igazán tudnak manapság a nők (legtöbb) szerelembe esni. Nem tudom, de elkeserítő. Volt, amelyik megcsalt. Most is volna 3-4 olyan, akivel lefeküdhetnék, de már kiéltem magam, volt 10 en pár nő az életemben. Biztos a férfiak 70%-a azonnal ugrana, ha egy kicsit is csinos nő azt mondaná, hogy szexeljenek. De nekem már nem ez kell. Hosszú, rendes kapcsolat kellene már. De esélytelen. Félek a magánytól. A sok rossz, ami volt, pedig nem erősíti bennem azt, hogy mindenkinek megvan a párja.
2016. nov. 29. 14:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb bajom is, hogy eddigi 5 rendes kapcsolatom során mindig olyan nőket fogtam ki, akik 3-4-5-7 évig már együtt éltek valakivel, az ex tökéletes volt nekik, mint férfi. Bennem meg az exet keresték, amit nem tudtam ,,űberelni". Ha jobb is voltam ebben-abban az exnél, akkor azért buktam el, mert belém nem, az exbe viszont szerelmes volt a nő, nők. Tehát akkor olyanon csúsztam el, amit nem tudok befolyásolni, a kémiát, a szerelmet. Szörnyű ez az egész.
2016. nov. 29. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Visszaolvastad amit írtál , ahogy foalmaztál, amilyen szófordulatokat alkalmaztál?

Na, abban van a válasz!

2016. nov. 29. 15:20
 3/11 A kérdező kommentje:
Na, akkor elemezz. Várom mi a baj.
2016. nov. 29. 15:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Szóf0sás a semmibe.. az éterbe.. ezt kb senkinek nem címezted, mégis már kb Csernusnak éreztem magam, míg elolvastam. A csajokkal is így szoktál beszélgetni?

Nem meg kell némulni vagy szómenésnek kell lenni.

Sokan nem ismerik az aranyközéputat...

Jó időben a megfelelő mondatok csodára képesek. De az ilyen rinyálások felérnek egy hatalmas STOP táblával.

2016. nov. 29. 15:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem, nőkkel nem így. De most ide ezt kellett írnom, mert ez van, ez t9örtént.
2016. nov. 29. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Akinek egy ilyen nyúlfarknyi szöveghez sincs agya, az egy hisztis p*cs*.
2016. nov. 29. 17:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom...

ez van keresni kell továbbra is a társad!

én is ezt teszem kitartóan!

nem könnyű de azért ne add fel,sok sikert és fel a fejjel!

Szerencse kell a társ találáshoz,ezért sok sok szerencsét kívánok neked! 30N

2016. nov. 30. 09:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Van abban valami amit az egyik válaszoló írt. A szövegedből az derül ki, hogy nem vagy fókuszált. Nem vagy túl összeszedett.

Másrészt, abba azért jellemzően nem árt belenyugodni, hogy a 30 feletti nőknek biztosan volt már hosszabb kapcsolata előtted.

2016. nov. 30. 10:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Na igen, főleg a 25-30 közöttiek érdekelnek. De legtöbbjüknek, aki normális, nem rém ronda, vagy esze, annak sajna tényleg volt már hosszabb kapcsolata előttem.
2016. nov. 30. 18:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező! Tegnap este már válaszoltam a másik kérdésedre,ami színtén ugyanez!

A magánytól ne félj,mert ha ilyen éves kapcsolataid voltak és van,akit le is fektethetnél,az ilyen hapi ne féljen,majd eljön az igazi is.

Mit mondanál ha pl. 160cm-es krapek lennél? Sok alacsony ismerősöm van,akik bátran cserélnének veled elhiheted.

Ők szerinted mennyit szenvednek ez miatt? Volt aki a Dunába is ugrott a másik meg főbe lőtte magát.

Hozzájuk képest te előnyben vagy és jó eséllyel indulsz a kapcsolatok terén az elmondottak alapján.

2017. jan. 8. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!