Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs szerencsém a nőknél? 31 F.
Figyelt kérdés
Hiába van randi (társkeresőről), vagy az van, hogy nekem nem jön be az illető hölgy (és én neki meg igen), vagy nekem jön be, de neki nem. Vagy ha be is jövök valamennyire, akkor is elég egyirányú a dolog, állandóan én írok neki, én hívom el ide-oda. Nagy alássan, ha eljön. Ez egy 34 éves nőnél volt. Nem tudom mi az oka. Valamennyire bejövök, de nem vagyok túl érdekes férfi. 1-2 rendes barátom van, de szeretek eljárni ide-oda, egyedül nem, de párban igen. De főleg egyedül, mert messze él a két barátom. Neki pedig nagy társasága van. Lehet ez is baj. Nehéz úgy, hogy állandóan én írok, keresem. De aki nekem bejön, annak én sosem. Van, aki azért nem akart folytatást, mert pár hónapja szakított és 7 éves kapcsolaton van túl, nem kell még neki új. Volt, akivel pár hónapig voltam, de egyik sem volt szerelmes. Csak szex volt. Volt 2-3 éves kapcsolat is, azok sem voltak igazán szerelmesek. Vagy nem igazán tudnak manapság a nők (legtöbb) szerelembe esni. Nem tudom, de elkeserítő. Volt, amelyik megcsalt. Most is volna 3-4 olyan, akivel lefeküdhetnék, de már kiéltem magam, volt 10 en pár nő az életemben. Biztos a férfiak 70%-a azonnal ugrana, ha egy kicsit is csinos nő azt mondaná, hogy szexeljenek. De nekem már nem ez kell. Hosszú, rendes kapcsolat kellene már. De esélytelen. Félek a magánytól. A sok rossz, ami volt, pedig nem erősíti bennem azt, hogy mindenkinek megvan a párja.2016. nov. 29. 14:22
11/11 anonim válasza:
Kedves kérdező ,mi a helyzet azóta? Talàltàl valakit? Hasonló helyzetben vagyok csak ezért kérdem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!