Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi esélytelen a nőknél, aki túl érzékeny?

Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 23:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
55%
Kíváncsi vagyok a válaszokra, de sajnos én azt tapasztalom, hogy igen.
2016. nov. 26. 23:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem így van :/ De aztán lehet én látom rosszul a dolgokat.
2016. nov. 26. 23:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Igen.

De majd jön egy nő, aki megmondja, hogy a nőknél semmi sem hátrány! :D

2016. nov. 27. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
42%

Te nem az vagy, nyugi, te negatív és lenéző vagy.

De a kérdésre: ha valaki mindenen megsértődik vagy elsírja magát, az szerintem nőben sem vonzó.

2016. nov. 27. 00:22
 5/14 Taushi ***** válasza:

Valószínűbbnek biztosan valószínűbb, hogy esélytelenebb. Érzékeny, tehát érzékenyen veszi pl. a visszautasításokat, csalódásokat, stb.

Legalábbis szerintem

25F

2016. nov. 27. 00:25
 6/14 anonim ***** válasza:

Matematikailag nem esélytelen, de gyakorlatilag eléggé.

Nem is az a része, hogy nem találhat olyan nőt aki ennek ellenére (vagy pont emiatt) ne szerethetné. Hanem amiatt, hogy nem törik meg teljesen, mire találna ilyen nőt. És persze amiatt, hogy meg tudja-e szerezni az adott nőt - elvégre az, hogy egy nőnek mire van szüksége egy kapcsolatban, és hogy mi szerint szelektál ismerkedés közben, az jellemzően két egymástól független, és nagyon gyakran teljesen különböző dolog.

Az ismerkedés nem épp egy könnyű dolog lelkileg - hacsak nincs őrûlt mázlid, elég sok kudarcélmény előz meg minden sikerélményt, és ezek a kudarcok általában nem is azok a szépen csomagolt, könnyen elfogadható fajták. Teszem azt, olyat a mai lányoktól nagyon ritkán fogsz tapasztalni, hogy korrekt módon álljanak hozzád és utasítsanak el, de olyat, hogy inkább sunyulnak meg emberszámba se vesznek, azt bőven. Ez meg már közép távon is elég frusztráló, hosszútávon meg csak úgy lehet túllépni rajta, hogy az ember lelke kissé kérgesedik, es az ilyen romantikus meg a másikat komolyan vevő hozzáállást kinővi.

De ha erre nem vagy képes, akkor jó eséllyel előbb törsz meg és frusztrálódsz, mint hogy célbaérnél.

Egy mázlis forgatókönyv van, ahol ezen nem kell keresztülmenni: ha valahonnan màshonnan már ismeritek egymást a megfelelő lánnyal, barátok vagytok. és ő egészen addig nem is tekint potenciális jelöltnek, amíg meg nem ismer annyira, hogy már a személyiséged (és nem pl. a fellépésed vagy bármeky más random szűrő) megfogja.

2016. nov. 27. 00:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen, esélytelen!
2016. nov. 27. 07:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Exem is érzékeny férfi, de ez engem nem zavart. Biztos van még ilyen nő mint én.
2016. nov. 27. 09:13
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

A túlérzékenységed miben nyilvánul meg?

Mert, ha szimplán lelkizős, bújós vagy, azzal (sok nőnél) semmi gond, párom is ilyen és nagyon szeretem.

Viszont, ha minden apróságon megsértődsz, dühöngsz vagy elbőgöd magad, na az probléma, mert nem egy óvodás érzelmi szintjén lévő párt akar az ember magának.

2016. nov. 27. 09:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Ott egy halott madárka az úton; szivem királynője iszik a kúton;

Meghalt egy madárka!

Kiabálék felé.

Túl érzékeny vagy édes!

A suncim rád nem éhes.

Meghalt a madárka!

Ez a szerelem átka.

Ha szeretsz engem ne rinyálj.

Férfi légy s egyenesen állj!

A szerelem madara ő volt;

Tudom, mert bennem megholt.

Ha megholt, hát vedd elő sarkad.

Tudom, egész nap ezt akartad.

Nem! Én ehhez érzékeny vagyok;

Sibancokat nem sarkalok!

Szívem királynője iszik a kúton.

Egy madár haldoklik az úton.

Ez az érzékenység átka.

A szíve gyenge és drága.

2016. nov. 27. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!