Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi esélytelen a nőknél, aki túl érzékeny?

Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 23:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mit jelent a túlérzékeny. Ha egy hisztis pcsa aki mindenen megsértődik, az esélytelen. Ha viszont van normális oka, akkor azzal semmi baj. Az első barátom rendszeresen sírt előttem és nekem ezzel semmi bajom sem volt, pedig akkor még nagyon fiatalon voltunk.
2016. nov. 27. 16:26
 12/14 A kérdező kommentje:

El tudom magam sírni egy mély drámai filmen, zenén, időnként a sértéseket nehezen tolerálom, olyankor magamba zárkózom, de nem hisztizem sosem. Ennyi röviden.

Annak aki azt írta, hogy lenéző vagyok, üzenném: látom néhány dolognak, például manipulatív médiaszenny, amit generálnak az emberekben. Sajnos ez most már a harmincas korosztályra igaz, de még mindig legveszélyeztetettebbek a tizenévesek és az idősek.

2016. nov. 27. 18:01
 13/14 Mcgalagony17 ***** válasza:

Két nagyon jó barátom pont ugyanilyen érzékeny, és nem túl szerencsések a nőknél. Pedig végtelenül rendes pasi mindkettő.

Szerintem azt "rontjátok el", hogy túlságosan tálcán kínáljátok magatoknak a nőknek, ahelyett, hogy elvárnátok tőle egy egészséges mértékű küzdelmet a kapcsolatért. Nem mondom, hogy át kell menni óriási macsóba, de a nők szeretik a normál szintű határozottságot, és hát igen, sokunk nem tud mit kezdeni azzal, ha egy férfi elsírja magát előttünk. Ezt a társadalmi sztereotípiák teszik, de ez van sajnos.

22/N

2016. nov. 27. 20:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos igazad van, ugyanakkor nem igazán szeretem a sztereotipikus gondolkodást. A nemekkel szemben támasztott követelmények ma már szerintem átíródtak. Ezzel kapcsolatban rengeteg tanulmány jelent meg (Férfias nők, nőies férfiak). Sajnos határozottságban nem vagyok ötös finoman szólva. Így aztán viselnem is kell a következményeit.
2016. nov. 28. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!