Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi esélytelen a nőknél, aki túl érzékeny?
El tudom magam sírni egy mély drámai filmen, zenén, időnként a sértéseket nehezen tolerálom, olyankor magamba zárkózom, de nem hisztizem sosem. Ennyi röviden.
Annak aki azt írta, hogy lenéző vagyok, üzenném: látom néhány dolognak, például manipulatív médiaszenny, amit generálnak az emberekben. Sajnos ez most már a harmincas korosztályra igaz, de még mindig legveszélyeztetettebbek a tizenévesek és az idősek.
Két nagyon jó barátom pont ugyanilyen érzékeny, és nem túl szerencsések a nőknél. Pedig végtelenül rendes pasi mindkettő.
Szerintem azt "rontjátok el", hogy túlságosan tálcán kínáljátok magatoknak a nőknek, ahelyett, hogy elvárnátok tőle egy egészséges mértékű küzdelmet a kapcsolatért. Nem mondom, hogy át kell menni óriási macsóba, de a nők szeretik a normál szintű határozottságot, és hát igen, sokunk nem tud mit kezdeni azzal, ha egy férfi elsírja magát előttünk. Ezt a társadalmi sztereotípiák teszik, de ez van sajnos.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!