Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsek vagy ne?
Figyelt kérdés
Egy kedves lányt ismertem meg, egy idő után beleszerettem de ő ezt nem tudja.Megpróbáltam elhívni randizni de nemet mondott, beszélgettünk ,megtudtam hogy úgy érzi ő senkinek sem elég jó. Nagyon kedvelem és szeretnék neki segíteni hogy ki kerüljön ebből az ördögi körből, szerintem túl kedves és már többen is kihasználták ezt. Tudom hogy így elveszíthetem az esélyt arra hogy valaha is több lesz köztünk, de ezt nem tudom nézni hogy bezárkózik és föl adja . Szerintetek tudok segíteni neki bíztatással vagy személyesen tapasztalatokkal hogy hogyan lépjen túl ezen és higgyen magában jobban, hogy egy remek ember csak még nem találta meg az igazit aki valóban őszintén érdeklődik iránta. Vagy ne segítsek neki mert ezt neki kell megoldania ,ő az aki ebből egyedül ki tud mászni. 26f2021. júl. 15. 19:53
11/12 anonim válasza:
Inkább keress egy normális nőt.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem hogy úgy tűnik én vagyok kihasználva, ezt már én is föl ismertem , igazából lehet benne valami, de azt is el kell tudni fogadni ha egy nő nem szeretne többet csak barátságot, hisz nekem is vannak női ismerőseim akikkel csak barátok vagyunk holott lehetett volna több is. Minden esetre szeretnék neki segíteni de nem 0-24 ben 😅. Voltam én is mélyen, és tudom hogy mennyire rosz érzés ha csak kihasználnak és eldobnak, ezért sem akarok most is így járni. Csak abban nem voltam biztos hogy segítsek neki vagy ő maga oldja meg a problémát. De köszi a kommenteket.
2021. júl. 16. 04:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!