Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedésben kérnék segítséget. Másnak is ez a tapasztalata?
Különböző felületeken, appokon próbálok online ismerkedni.
Általában egy hoszabb bemutatkozó szöveget írok, kb 3-4 fotót mellékelek.
Vannak egyezések, és vannak akik rámírnak, bejelölnek.
Akik profil alapján nem jönnek be , azokat finoman visszautasítom. Van aki ezt el tudja fogadni, van aki meg elkezd mocskolódni....amit nem is értek... Na mindegy.
Ha valaki ír és szimpatikus , vagy jelöl, akkor veszem a fáradtságot hogy én írjak ha már ő csak jelölni tudott. Kb 1-2 nap és többet nem jön válasz. Igazából semmi érdemi dolgot nem tudtam meg róluk, sem ők rólam. Tehát itt most arra gondolok hogy esetleg valami nem tetszene bennem nekik, mert el sem jut addig a beszélgetés! Van aki írja hogy most sok a munkája de fog írni....na ők azóta is írnak.
Van hogy írok egy laza "oldalas" szöveget, kérdésekkel is, amikre lehetne válaszolni, de már ezekre sem jön válasz.
Egyszerűen nem értem hogy ha valaki alap szinten nem érdeklődik , nem tud kommunikálni , akkor mire vár, minek van fent egy ilyen csoportban, illetve minek ír rám?!
Nem egyszer jelzem hogy mit szólna a személyes talihoz, mert a netes ismerkedés általában döcögős. Erre írja hogy ő szeret csetelni előtte. Jó mondom rendben, nekem nem probléma. De ugyanúgy 2-3 nap múlva már semmi válasz nem jön tőlük sem.😂😂😂
Komolyan mondom már tiszta vicc ez az egész. Próbál az ember normálisan ismerkedni, hogy megtalálja a párját, de lehetetlennek tűnik.
38f
Indításnak szerintem kár egy oldalt írni, pont ezért, mert hátha nem is válaszol. Másrészt lehet picit ijesztő rögtön elsőre.
Másrészt csomó emberrel volt úgy egyezésem (nő vagyok amúgy), hogy so-so, ok visszajelölöm, de utána ha írt/írtunk, jobban ránézve, már inkább balra toltam volna, ezért nem lett beszélgetés.
Nem kell ezeket mellre szívni. Lazán.
Regisztrál be oda női profillal.
Egy közepesen jó nő, aki nincs elhízva, az kb napi 30 új levelet kap.
Csak a legfigyelemfelkeltőbbre válaszolnak, persze a pillanatnyi hangulatuk alapján.
Ezek a nők csak a legjobb pasikkal állnak le levelezni, akiknek persze csak 1-2 dugásra kellenek. Majd utána néznek, hogy miért nem találnak egy rendes pasit (egy rendes, de persze csúcskategóriásat).
Ez így megy több körben, megszokják a legjobb pasikat, de azoknak még mindig nem kellenek komoly kapcsolatra, csak pár dugásra, továbbra sem értik, hogy mi a gond, 40 éves korukra meg macskás nők lesznek gyerek nélkül.
#1 es: nem első körben írok oldalas leveleket, és azt is csak annak aki elmondása alapján szeret írásban ismerkedni....
Illetve most konkrétan olyan nők csinálják ezt amiket leírtam, akik engem jelölnek, és nem én őket....ezért nem értem hogy ha kezdeményez mert akar ismerkedni akkor aztán hova a nagy lendület?
Mint írtam , semmi lényeges infó nem is hangzik el rólam ami alapján mégis megváltozna a vélemény.
Nem lehet nem mellre szívni mikor minden esetben szinte ez van.
Nyilván az ember nem szórakozásból, szabadidőtöltésből próbál ismerkedni. De ezek a nők valszeg csak unatkoztak.
#2 es : van abban valami amit mondasz.
1-es vagyok: évekig ismerkedtem neten. Nehogy azt gondold, férfiak közt is van ilyen, hogy el-eltűnik. Aztán volt számtalan, aki miután töröltem magam, újra regisztráltam, jelölt írt - ugyanazt a sablon levelet ctrl+C - ctrl+V amit előzőleg, pedig már volt levélváltásuk és nem voltam neki ismerős.
EGyrészt felszínesek az emberek.
Másrészt itt bármikor bárki más bejöhet a képbe, aki hirtelen érdekesebb lesz a másik számára és onnantől le vagy ejtve.
Ez sajnos ilyen.
Azért azt mondom, ne add fel!! Nagyon sok időbe telt és nagyon utáltam ezt az egészet én is - minden egyes match-csel elölről újra az alap kérdések - de megérte várni.
#1 : Köszi szépen, persze tudom hogy van ilyen férfiaknál is.
Sajnos én is évek óta próbálok ismerkedni, de ezt még csak annak sem nevezném hogy történik pár levélváltás és kész...
Mindegy, most úgy érzem már elfogyott a lendület. Reménykedik az ember hogy na majd most...aztán mindig csak ugyanaz.
Nagyon fárasztó és kiábrándító, tudom.
Számtalanszor letöröltem magam, majd x idő után vissza, mert ugye egyedül meg nem jó és máshonnan honnan.
Aztán egyszer csak sikerült, nem is akárhogy.
Kitartást neked!!!
" milyen nagy sorbanállás van értük,"
Nem olyan nagy az a sorbanállás, csak annak látszik, a nők számára is. Tény, 1 dugásra a nők bármikor kapnak partnert. DE komoly kapcsolatra ott sincs tolongás. Csak ők azt hiszik, hogy azokat a nagyon jó pasikat, akik csak dugnák őket, majd ők megfogjákkomoly kapcsolatra. De ez nem így megy. Ahogy telik az idő, mindig újabb friss husik (csajok) lépnek be az ismerkedési piacra, folyamatosan nő a konkurrencia a legjobb nők számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!