Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mi a legnagyobb nehézség amit ismerkedésetek során tapasztaltatok?
Szólhat bőven a férfiról is, hogy mondjuk más volt, mint amit ígért, eleinte figyelt, aztán szex után nem, megcsalt, vagy nárcisztikus volt, de későn jöttél rá. Az is jó, ha felismered az ismétlődéseket, és olyan akadályról beszélsz, aminek nem látod az értelmét és a kiutat belőle, mondjuk egy fiú sem szólít le, pedig szép vagy relatíve.
Magadról is szólhat, hogy te mit rontottál el sorozatosan, mi volt a legnagyobb baklövésed, mitől félsz a kapcsolatban és mi az a hibád, ami miatt szakítanak veled és nem szeretnének veled lenni.
Köszi a válaszokat.
Én naiv vagyok, és könnyen illúziókba rángatom magam.
A volt páromat például a családtagjaim, barátaim ki nem állhatták, de nem mondták a szemembe a szakítás pillanatáig. Maximum célozgattak, és feltűnt, hogy maguktól nem hívják el sehová sem. Én viszont abban a hitben éltem, hogy megtaláltam az ellenkező nemű verziómat, akivel egyformák vagyunk. Sajnos nem nekem lett igazam, és csalódnom kellett.
A naivitás igaz. Rám különösen. Sok csalódás után is mindig jót feltételezek, vesztemre.
Az elszállt igények egy vicc. Legyek egyenrangú társ és ne "hátország" meg "feleség alapANYAG" ahogy sok pasi elképzeli az életet.
Főleg olyanok próbálkoznak nálam, akik csak a kulsomet látják bennem és később sem akarnának megismerni, mert a kulsom alapján át feltételezik, hogy mivel csinos vagyok és szeretek úgy is oltozkodni,biztos nem én vagyok a legelesebb kés a fiókban, így jellemzően azok a fiúk sem,akik megkornyekeznek😅
23 nő
Hú, azért érdekes a sztori...
Többször is írtam már kritikát nőkről. Az esetek 99%-ában az oldalon kikaptam, hogy incel vagyok és mennyire nincs igazam. (Természetesen nem vagyok incel és férfiaknak is pont ugyanúgy írok kritikát.)
Most sorban azt írják a válaszolók, hogy szerintük is a naivitás. Hát, én tökön szúrom magam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!