Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési nehézségekkel hova lenne érdemes
SZEMÉLYESEN fordulni?
Figyelt kérdés
Konkrét helyet, személyt, lehetőséget várok, esetleg TAPASZTALAT megosztását, ne csak ilyen "keress egy jó pszichológust" szöveget.
Unom már az itteni vég nélküli nyavalygásokat, aminek úgyis mindig az lesz a vége, hogy a megmondóemberek összecsapnak egymással meg egymást kezdik el látatlanul, névtelenül szidni.
Sehová. Aki nem vonzó, azt nem fogja vonzóvá tenni sem pszichológus, sem más hasonló "szakember". De még csak segíteni neki vonzóbbá válni sem fog tudni. Új, más génállomány kellene hozzá, más családi és kortárs környezet, egy teljesen más gyerek- és kamaszkor nagyjából. Ezt a pofázás nem biztosítja, a gyógyszerek sem, semmi sem.
2021. febr. 9. 22:45
2/18 anonim válasza:
Mentális, vagy szervi oka van a nehézségnek? Korábban volt rossz tapasztalat és ez a baj, vagy nem alakul ki vonzalom?
2021. febr. 9. 22:45
3/18 árokpart válasza:
Ugyanabban a cipőben járok mint te csak engem nem viszonoznak sajnos a szerelemben.A megoldás a rendszerváltozás és ez nem vicc. Ma olyanok a társadalmi kapcsolatok, hogy szinte lehetetlen a jelenlegi rendszerben. Ezen kell változtatni. A járvány után visszatérünk erre és ha meglesz a konkrét hely és az időpont gyere el legyél te is részese ennek az eseménynek.
2021. febr. 9. 22:51
4/18 A kérdező kommentje:
#1: Én legalább próbálok valami konstruktív megoldást keresni, nem itt nyavalyogni évek óta, mint egyesek.
#2: Nem igazán. Depresszióm van, de nem az érvagdosós vagy ágyból ki nem mozdulós depresszió, hanem sima melankólikus hangulat, meg alapból is egy racionális beállítottságú ember vagyok, így hurráoptimista már gyerekkorban sem tudtam lenni, amikor az egész osztály visongott meg ujjongott.
Rossz tapasztalat annyiban játszik közre, hogy már egyre kevésbé tudok lelkesedni, meg egyre óvatosabban teszek meg bizonyos lépéseket, hogy nehogy pofára essek.
2021. febr. 9. 22:54
5/18 anonim válasza:
3.-nak igaza van!
1.: Dugj egy prostit, hogy kiereszd a gőzt!
2.: Vágass normális hajat!
3.: Vegyél normális ruhát, ez FÉRFI esetében innen indul: [link]
4.: Férfias parfüm. Pl.: Hugo Boss - The Scent
2021. febr. 9. 22:55
6/18 anonim válasza:
Szemelyi edzohoz es dietetikushoz, rosszabb esetben plasztikai sebeszhez.
2021. febr. 9. 23:10
7/18 anonim válasza:
Plasztikai sebesz. Akar tobb mutet.
Fogorvos.
Fodrasz.
Szemelyi edzo.
Dieta.
2021. febr. 9. 23:28
8/18 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak és tanácsot is adok. Ha gondolod írj.
2021. febr. 9. 23:32
9/18 anonim válasza:
Kérdező! A depresszió nem egy racionális alapokon nyugvó állapot. Általában azok az emberek próbálják meg a józansággal magyarázni, akik nem bírják elviselni az élet kiszámíthatatlanságát, magyarul, akik kontrollmániások. Szerintem ez egy esetleges kiindulópont lehet az állapot megváltoztatásához.
2021. febr. 9. 23:47
10/18 anonim válasza:
Kérdező, semmit sem tudunk rólad azon kívül, hogy saját állításod szerint depressziós vagy. Szerinted ennyiből mégis hogyan lehet kikövetkeztetni, hogy mi az oka a sikertelenségednek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!