Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresési nehézségekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresési nehézségekkel hova lenne érdemes SZEMÉLYESEN fordulni?

Figyelt kérdés

Konkrét helyet, személyt, lehetőséget várok, esetleg TAPASZTALAT megosztását, ne csak ilyen "keress egy jó pszichológust" szöveget.

Unom már az itteni vég nélküli nyavalygásokat, aminek úgyis mindig az lesz a vége, hogy a megmondóemberek összecsapnak egymással meg egymást kezdik el látatlanul, névtelenül szidni.

2021. febr. 9. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%

Férfiakadémia. Nézz rà a youtube-on. Először feltérképezi, hogy mi a sikertelenséged oka, aztàn ha ez megvan, akkor vàltoztatnak rajta. Legyen az lelki, öltözködési, kommunikàciós vagy akàrmilyen probléma. De nem két fillér. Nameg önfejlesztő könyvek. És de, akàr egy pszichológus!

Amúgy nem làttam még olyan pasit, aki olyan ronda lett volna külsőleg, hogy nem dobott volna rajta egy fodràsz, egy új ruhatàr, igényes öltözet, fogorvos, vagy egy kis sport. Az igényesség sokat dob a külsőn (és a belsőn is, mert magabiztossàgot ad).

2021. febr. 10. 03:35
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanmár az ilyen youtube-os szarságok mindegyike egyetel negy célt szolgál, hogy vedd meg a: könyvét, online videos kurzusait, online leckéket stb. És általában mindegyik eszméletlen drága, 30-40+ ezer ft. Az ingyenes tartalmakban pedig semmi normálisat nem mondanak el, csak blabla és halandzsa az egész. Ezek az emberek 99%-ban szélhámosok, olyanok, mint az MLM ügynökök...
2021. febr. 10. 09:15
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
Bulshit. Változtatott már bárki társas kapcsolatain az új cipője? Akik plasztikai műtéteket javasolnak, ismernek egyáltalán olyat, akinek műtéte volt, vagy a műtét miatt lett barátnője? Légbőlkapott tanácsok meg coelho bölcsességek vannak.
2021. febr. 10. 13:55
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
13# 1 év rendszeres kondi után több női szemet éreztem magamon, ami önbizalmat adott és voltak randijaim. Mára tettlegességig fajult. A javulás egy folyamat, több apróságnak tűnők dolog és idő szükséges.
2021. febr. 10. 14:03
 15/18 anonim ***** válasza:
14: Érdekes amit írsz. Én 10 évet kondiztam, és azon túl, hogy saját magamnak jobban tetszettem a tükörben, semmit nem változott sem az önbizalmam, sem a nőknél a "tetszési index". Sosem volt még randim.
2021. febr. 10. 14:42
 16/18 A kérdező kommentje:

#15: Ebből látszik az, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Én már tizenévesen csajoztam, csak sikerem nem volt a külsőm miatt, pedig nem vagyok torz fejű sem extrém alacsony, csak olyan átlag. De az abszolút átlag.

Más meg mamlasz volt Brad Pitt külsővel és nekünk kellett motiválni, hogy "Te Józsi, ne legyél már ekkora lúzer, oda van érted a lány, menj már legalább oda hozzá és beszélgess vele egy kicsit."

Szóval mindkettőtöknek van igaza. A 14-es nem nézett ki nyilván olyan szarul és a kondi dobott rajta, az önbizalmán mindenképp és sikerült becsajoznia. Te meg én meg bármit is tehetnénk, akkor sem kellenénk, maximum a fizetős lányoknak.

2021. febr. 11. 03:13
 17/18 anonim ***** válasza:
9 én nem vagyok depressziós csak ilyen a világ.a világ maga az észlelésem.sunset limited.
2021. febr. 11. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
én a 14-esre reflektálva, ugyanazt mondom. Nekem férfiként rettentő sok pozítív hozadéka volt a kondiba járásnak. Előtte észre sem vettek a nők, nagyon vékony voltam. Most, 3 év edzés után nagyon jó visszajelzések jönnek, sok randim is volt. De ne a csajok miatt járj kondiba, vagy csinálj bármi hobbit, hanem mert te élvezed, és feltölt, levezeti a stresszt, célt ad stb. És ha annak lesz a randizásban is pozitívuma, az meg külön öröm:)
2021. febr. 12. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!