Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési nehézségekkel hova lenne érdemes SZEMÉLYESEN fordulni?
Konkrét helyet, személyt, lehetőséget várok, esetleg TAPASZTALAT megosztását, ne csak ilyen "keress egy jó pszichológust" szöveget.
Unom már az itteni vég nélküli nyavalygásokat, aminek úgyis mindig az lesz a vége, hogy a megmondóemberek összecsapnak egymással meg egymást kezdik el látatlanul, névtelenül szidni.
Férfiakadémia. Nézz rà a youtube-on. Először feltérképezi, hogy mi a sikertelenséged oka, aztàn ha ez megvan, akkor vàltoztatnak rajta. Legyen az lelki, öltözködési, kommunikàciós vagy akàrmilyen probléma. De nem két fillér. Nameg önfejlesztő könyvek. És de, akàr egy pszichológus!
Amúgy nem làttam még olyan pasit, aki olyan ronda lett volna külsőleg, hogy nem dobott volna rajta egy fodràsz, egy új ruhatàr, igényes öltözet, fogorvos, vagy egy kis sport. Az igényesség sokat dob a külsőn (és a belsőn is, mert magabiztossàgot ad).
#15: Ebből látszik az, hogy mennyire különbözőek vagyunk. Én már tizenévesen csajoztam, csak sikerem nem volt a külsőm miatt, pedig nem vagyok torz fejű sem extrém alacsony, csak olyan átlag. De az abszolút átlag.
Más meg mamlasz volt Brad Pitt külsővel és nekünk kellett motiválni, hogy "Te Józsi, ne legyél már ekkora lúzer, oda van érted a lány, menj már legalább oda hozzá és beszélgess vele egy kicsit."
Szóval mindkettőtöknek van igaza. A 14-es nem nézett ki nyilván olyan szarul és a kondi dobott rajta, az önbizalmán mindenképp és sikerült becsajoznia. Te meg én meg bármit is tehetnénk, akkor sem kellenénk, maximum a fizetős lányoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!