Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mi a legnagyobb nehézség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a legnagyobb nehézség amit ismerkedésetek során tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Szólhat bőven a férfiról is, hogy mondjuk más volt, mint amit ígért, eleinte figyelt, aztán szex után nem, megcsalt, vagy nárcisztikus volt, de későn jöttél rá. Az is jó, ha felismered az ismétlődéseket, és olyan akadályról beszélsz, aminek nem látod az értelmét és a kiutat belőle, mondjuk egy fiú sem szólít le, pedig szép vagy relatíve.

Magadról is szólhat, hogy te mit rontottál el sorozatosan, mi volt a legnagyobb baklövésed, mitől félsz a kapcsolatban és mi az a hibád, ami miatt szakítanak veled és nem szeretnének veled lenni.

Köszi a válaszokat.

#nők #kapcsolati nehézségek #Személyiséghibák
2021. márc. 9. 20:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Képes story: facén nagyon sokáig csak ilyen netről szedett mém képek voltak a profilképeim. Évente 1-2x volt egy-egy szerencsét próbáló ismerkedős privi.

Kiraktam egy normális profilképet azóta nem kaptam ilyen levelet. 😆

2021. márc. 10. 19:17
 22/28 A kérdező kommentje:

"Kiraktam egy normális profilképet azóta nem kaptam ilyen levelet. 😆"

Azóta eltelt 1 év?

2021. márc. 10. 20:15
 23/28 anonim ***** válasza:
Már 3 is!
2021. márc. 10. 20:21
 24/28 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :) Vagy inkább mégsem, mert így nem zaklatnak?
2021. márc. 10. 20:25
 25/28 anonim ***** válasza:

Sosem voltam híve a netes ismerkedésnek. 🤷

Meg anno le is volt tiltva a messengerem, így kb. 9 év anyagát kellett egyszerre feldolgozni.

De csak érdekességként írtam, hogy van ilyen is. (abba meg ne is gondoljunk bele, hogy ez az én "szépségemre" nézve vajon mit jelent? 🤔) 😆

2021. márc. 10. 20:41
 26/28 anonim ***** válasza:
36%

Annyira megnézném azokat, akik azt mondják, hogy őket még a neten sem találják be... De, tényleg. Én egyedül csak itt láttam ezt. A túl szép nő itt azért panaszkodik, mert a szépsége miatt nem próbálkoznak nála, a ronda meg azért, mert a rondasága miatt. Nem próbálkoznak itt a nagy mellűeknél és a kis mellűeknél sem. A vékonyaknál és a dagiknál sem. POOOONT mindig annál nem próbálkoznak, aki írja a hozzászólást.

A valóságban miért van az, hogy az összes csaj ismerősömnél próbálkoznak neten? Volt telt barátnőm. Kb. hetente páran írtak neki és jelölték. Volt vékony, nagy mellű, gyönyörű arcú barátnőm is. Náála is rendszeresen próbálkoztak. És még sorolhatnám. Ez csak a facebook és instagram dolog, tinderen fent sem voltak, de az ottani próbálkozók mennyiségéről azért hallottam barátoktól.

Szóval, miért van az, hogy valahogy itt sorban jönnek a nők, akiknél senki sem próbálkozik? Itt mindenki csodálatos kivétel?

2021. márc. 10. 20:55
 27/28 A kérdező kommentje:
Következtetve az írásukból, talán úgy értik, hogy olyanok nem próbálkoztak be náluk, akik ideálisak lettek volna számukra. Többször javították ki így magukat a válaszokban. Máshogy gondolkodnak, máshogy fogalmaznak. Nem tudom, nekem is fura.
2021. márc. 10. 21:16
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
26: Én (13) a netet szándékosan nem is említettem. Nem vagyok fenn társkeresőn, és nincs rólam kép sehol, szóval ott nem "tudnak". Az említett barátnőidnek bizonyára volt legalább egy, de inkább több nyilvánosan is látható képük.
2021. márc. 11. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!