Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Hogyan viszonyultok egy olyan férfihoz aki belsőleg teljesen rendben van de külsőleg önhibáján kívül nagyon sovány testalkattal rendelkezik?
Kezdeném ott a mondókámat, hogy nem párkapcsolatot keresni jöttem ide, szimplán kíváncsi vagyok a hölgyek véleményére erről.
Elértem abba a korosztályba (20),hogy most már ideje lenne próbálkozni az ismerkedéssel. Eddig nem igazán foglalkoztam ezzel a témával mert úgy éreztem fejben nem nőttem fel ahhoz, hogy a minőségi párkapcsolat feltételeit biztosítsam.
Hátrányom viszont akad sajnos genetikámból adódóan. Belsőleg azt gondolom teljesen rendben vagyok, kiegyensúlyozott és empatikus egyéniségnek tartom magamat életcélokkal, viszont külsőleg eléggé a szélső értékben mozgom soványságban és úgy érzem ennek fejében akadhatnak nehézségeim párkapcsolat kialakítás szempontjából. Ebből kifolyólag kicsikét bátortalanul állok neki de azért igyekszem megtenni a tőlem telhetőt.
Ezért is szeretnélek megkérdezni titeket, hölgyeket, hogy milyen viszonnyal álltok az ilyen testalkatú férfiakhoz?
(Persze mire jön a gyerek igyekszem elérni az apatestet :)) Csak az a fránya fiatalkori genetika...)
Amit még szeretnék tőletek kérni, hogy őszintén válaszoljatok :) Nagyon hálás lennék.
Én mindig azt hittem, hogy sosem lennék képes vonzódni nagyon vékony alkatú férfiakhoz. Aztán aki most tetszik, ő nagyon vékony testalkatú, a combjaink vastagsága nagyjából megegyezik :D Magas és genetikailag nagyon vékony. De nagyon vonz, kedves és helyes arca van, jó humora, kellemes természete. Ezek kompenzálják a vékony alkatát.
Te viszont elég motorosnak tűnsz, ami nem jó :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat és értékelem az őszinteséget :)
#2 Igen, én pontosan ilyen vagyok, ahogy elképzelted. Nyilván van némi edzőtermi múlt a hátam mögött amely egy cseppet meglátszik de jelentéktelen. 18,5 jelenleg a BMI. Nagyon rossz de igyekszem javítani rajta folyamatosan :)
Nekem bejon mindenfele testalkat, a tulsulyoson kivul, ami aranyos, ekezettel.
Vekonyak valamivel gyakrabban jonnek be, nem ez az idealom, az arc sokkal fontosabb, de eleg gyakran ugy alakul, hogy akit jokepunek latok, az vekony srac :D
A párom is ilyen vèkony volt 22 èvesen, amikor összejottünk. Esküszöm, amikor ismerkedtünk fel sem figyeltem arra, hogy annyira vèkony volt.(utólag, hogy nèzzük a régi képeket tűnik fel, hogy nagyon vèkony volt, látszottak a bordái rendesen, csont és bőr arc, láb stb. Annyira megfogott a belső èrtèkeivel és azzal, ahogy velem viselkedett, hogy eszemben sem volt bajlódni az alkatával. Aztán ahogy teltek az évek úgy tett ő is magára, már rendesen pocakos és tokás:))) így mèg jobban bejön, persze azt sem szeretnèm, hogy elhízzon.
Szóval szerintem ne problèmázz ezen, ha találkozol a megfelelő személlyel akivel egy kicsi szikra is megvan,ott nem lesz gond a vèkonyság. Tudom, hogy a sztereotípia nem ezt mondja, de sok normális nő jobban èrtèkeli a belsőt és azt, hogy normálisan bánnak velük, mint a tokèletes testet. Ma már az előbbi ritkaságnak számít, így biztos vagyok benne, hogy nem lesz nehèz párt találnod.
:)
Köszönöm mindenkinek.
Kérdező! 18-19 éves koromig én is sovány voltam. Most meg itt vagyok 21 évesen a 180 cm-re, 100 kg-val... Hidd el, sokkal jobb Neked, mint nekem....:(
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!