Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, mi a legnagyobb nehézség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi a legnagyobb nehézség amit ismerkedésetek során tapasztaltatok?

Figyelt kérdés

Szólhat bőven a férfiról is, hogy mondjuk más volt, mint amit ígért, eleinte figyelt, aztán szex után nem, megcsalt, vagy nárcisztikus volt, de későn jöttél rá. Az is jó, ha felismered az ismétlődéseket, és olyan akadályról beszélsz, aminek nem látod az értelmét és a kiutat belőle, mondjuk egy fiú sem szólít le, pedig szép vagy relatíve.

Magadról is szólhat, hogy te mit rontottál el sorozatosan, mi volt a legnagyobb baklövésed, mitől félsz a kapcsolatban és mi az a hibád, ami miatt szakítanak veled és nem szeretnének veled lenni.

Köszi a válaszokat.

#nők #kapcsolati nehézségek #Személyiséghibák
2021. márc. 9. 20:52
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"Itt meg naponta megkapom, hogy az vagyok."

Érzékenyek arra amit írsz, félreértenek. Ne törődj velük, bízz magadban és a saját tapasztalataidban. Félre fognak még érteni sokszor.

2021. márc. 9. 22:40
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
#10, persze, mert a komplexusos szótárukban az =k. anyád. ezt akarják kifejezni, de gyávák.
2021. márc. 10. 00:32
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a lehetőségek hiánya. Évek óta meg sem ismerek potenciális jelölteket, ezen nincs mit magyarázni. Amikor még nem így volt, akkor is csak néha-néha egyet, akik olyanok is voltak... Ebből egyszerűen nem lehet mit kihozni: vagy az egyedüllét, vagy az egyik rossz, vagy a másik rossz. Olyan alternatíva, hogy jó, eleve nincs.

Ez azért van így, mert nem vagyok vonzó nő. Ha az lennék, élőben is tapadnának rám meg a neten is lenne esélyem.

2021. márc. 10. 07:30
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedés során nem nagyon volt nehézségem, mert sosem feszültem rá a társkeresésre, nehezen jövök össze bárkivel. Nekem az összes kapcsolatom már 1-2 év ismeretség, haverság után lett, szóval tudtam azért, hogy milyen a másik (legalább is, amit egy barátság, haveri kapcsolat során feltár előttem). Inkább 2 év párkapcsolat után jönnek elő a problémák, ami egyébként normális: nem figyelünk már a másikra, idegesítenek a másik bizonyos dolgai és ebből vita van, elveszítjük a türelmünket a másik iránt, tehát mikor az ember szembesül a párja negatív tulajdonságaival és sorozatosan, akkor azt sokszor nem mindig éli túl a kapcsolat. És ezeket a negatív tulajdonságokat magamra is értem, mert többször szakítottak már velem emiatt.
2021. márc. 10. 09:01
 15/28 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon nehéz lehet dölyfös pofával válogatni szegényeknek.
2021. márc. 10. 10:03
 16/28 anonim ***** válasza:

13-as,sajnos nem könnyebb a vonzóbb nőknek sem (bár lehet,hogy nem tartod magadnak,de az vagy)

Nálam még online sem próbálkoznak be,pedig egyáltalán nincs baj a kulsommel

23 n

2021. márc. 10. 10:18
 17/28 anonim ***** válasza:
30%
Azért érdekes, hogy egyes nők arról panaszkodnak, hogy online folyamatosan betalálják őket. Mások meg arról, hogy senki. Biztos mindenkinek igaza van és a betalálós srácok összebeszéltek, hogy csak bizonyos lányoknál próbálkoznak, ugye?
2021. márc. 10. 10:21
 18/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nőnek nincs önbizalma, és társkeresőn látszólag elérhetetlen. Nekem sem sikerült még ilyenekkel dűlőre jutni, vagy türelmetlen voltam, vagy a nő tűnt el. Vakvagyok, és sokszor nem hagyok elég időt a másiknak, hogy ezt feldolgozza, de ezen már alakítottam, inkább az elején elmondom, oszt jóságvan. Ha ezek után is jó beszél velem a nő, akkor az nagyon nagy dolog, aki ilyen szinte nyitott, igazán értékes ember. Nem várható el senkitől, hogy bármilyen testi fogyatékkal élővel élje le az életét, de aki megteszi, szerintem az közelít a szent felé.
2021. márc. 10. 11:59
 19/28 anonim ***** válasza:
95%

#17 A legtöbb pasi értelemszerűen a fiatal, vékony, szép arcú nőkre ír rá, főleg azokra, akiknek a fotóik is ilyen pózolós, vagy vidám nevetős stb. Ha egy lány nem vékony vagy nem szép arcú vagy nem mutat sokat, vagy feltesz egy darab komoly fotót, vagy nincs baj vele, de a stlílusa nem nőies vagy túl visszafogott stb akkor nem fognak sokan ráírni közösségi oldalakon, esetleg senki. Függ az ismerőseid körétől.

A társkereső más tészta, de nem mindenki regisztrál, mert sokan idegenkednek tőle, érthető módon.

Kérdező:én negyvenes nő vagyok, elvált.Nekem nyilván mások a problémáim mint egy huszon vagy harminc évesnek. Ami a legnagyobb gond, hogy elvált anyukaként egy korban hozzám illő elvált apukát tudnék elképzelni, de ilyenek nem írnak rám, csak fiatal srácok (gondolom, szex reményében) és idősebb férfiak. Ha korban kb hozzám illő, akkor meg gyerektelen és zavarja hogy bébiszittertől függ, hogy tudok-e programozni vele stb. Szóval nehéz ügy.

2021. márc. 10. 14:14
 20/28 anonim ***** válasza:

"Fiúként nem bírom ki, hogy ne szavazzak a nők helyett, ezért erre nyomok rá"

Köszönöm kérdező :D

Lehet, hogy egyébként sok nő IS egyedül van? Ezen az oldalon töltött évek során eddig ezt nem gondoltam volna, hisz a nők: "ku&v@k, szemetek, csak a pénzre hajtanak, csak a jóképű, nagymenő, nagy faßú, alfahímeket veszik észre" stb.

2021. márc. 10. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!