Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy segítsek az öcsémnek becsajozni?
Huszonéves, de még sohasem volt barátnője. Nem egy társasági ember, nem jár sehova (covid előtt sem), nincsenek barátai (régen voltak, de belevitték a rosszban így megszakította velük a kapcsolatot). Eléggé magába forduló. Otthonról dolgozik, így végképp csak akkor mozdul ki, ha a családdal megyünk pl kirándulni. A közösségi oldalakat nem szereti, nincs fent egyiken sem. Mondogattam neki, hogy tegye fel magát tinderre, mert én is ott találtam meg a férjemet és több ismerősöm is, de nem szeretné. Szeretne barátnőt, szeretne változtatni és társaságibb lenni, de nem tudja, hogyan...nehezen nyit mások felé és ilyen idős korban már nehéz új haverokat szerezni, főleg most, covid időszakában. A legjobb lenne, ha találna egy rendes lányt, ő is erre vágyik, de nem tudja, mit tegyen érte, nem mer kezdeményezni rossz tapasztalatok miatt, túl zárkózott. Hogy segíthetnék neki ebben?
28/N
Az, hogy nincs fent közösségi oldalakon azt jól teszi. Csak baromi mélyre süllyedne az önbizalma.
A Tinder úgyszintén, véletlenül se próbálja ki, az csak a férfiak 10, nagyon maximum 20%-ának ér bármit is.
Valami azt súgja, hogy már réges-rég megtette volna, ha nem akarnának a barátnői mind kilométerekkel jobb pasit az öcsénél.
Amúgy ahogy már fentebb is írták, a Tinder felejtős, hacsak nem rendkívül jóképű az öcséd, amire azért kicsi az esély, a leírás alapján. A maradék kis önbizalmát is el fogja veszíteni, mivel hónapokon át egyetlen match-e sem lesz. Persze ez számotokra elképzelhetetlen, mivel pont a másik végletben éltek, de nekünk, férfiaknak sajnos ez a valóság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!