Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítsek vagy ne?

Figyelt kérdés
Egy kedves lányt ismertem meg, egy idő után beleszerettem de ő ezt nem tudja.Megpróbáltam elhívni randizni de nemet mondott, beszélgettünk ,megtudtam hogy úgy érzi ő senkinek sem elég jó. Nagyon kedvelem és szeretnék neki segíteni hogy ki kerüljön ebből az ördögi körből, szerintem túl kedves és már többen is kihasználták ezt. Tudom hogy így elveszíthetem az esélyt arra hogy valaha is több lesz köztünk, de ezt nem tudom nézni hogy bezárkózik és föl adja . Szerintetek tudok segíteni neki bíztatással vagy személyesen tapasztalatokkal hogy hogyan lépjen túl ezen és higgyen magában jobban, hogy egy remek ember csak még nem találta meg az igazit aki valóban őszintén érdeklődik iránta. Vagy ne segítsek neki mert ezt neki kell megoldania ,ő az aki ebből egyedül ki tud mászni. 26f

2021. júl. 15. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Segítsd és támogasd
Ne segíts neki
Más megoldás
29 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Elmegy rá a fiatalságod. Írom ezt nőként.
2021. júl. 15. 19:56
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

"Tudom hogy így elveszíthetem az esélyt arra hogy valaha is több lesz köztünk"

Azt már elvesztetted, nemet mondott amikor elhívtad. Nem a te dolgod, hogy megoldjad az ő problémáit, ha ilyenekkel próbálkozol(akár jó szándékkal is), ő azt fogja gondolni, hogy egy idegesítő ragacs vagy, aki nem fogta fel , hogy nem lehet köztetek semmi és csak még inkább idegesíteni fogod.

2021. júl. 15. 19:59
 3/12 anonim ***** válasza:
67%
Csak sajnáltatja magát. Nem kellesz neki max lelki szemetesnek. Gyenge vagy a szemében.
2021. júl. 15. 20:02
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Legyél mellette mint barát, hallgasd meg hogy ha neki erre van szüksége, és ha kéri akkor adhatsz tanácsot, de ennél többet nem kell tenni. Ne nyomulj mert az már zavaró és riasztó. Nem kell minden nap megkérdezni hogy van, de azért finoman érdeklődhetsz. Valószínűleg csak mint barát és lelki szemeteslédának vagy neki, de ha ezen az élet szakaszán átlendül, akkor ha még ott leszel mellette, még bármi lehet, mivel tudja, hogy amikor bajban volt, kire számíthatott. De többet ne remélj egyelőre.
2021. júl. 15. 20:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam hasonló helyzetben, én nem érdekeltem a lányt, ő is így depresszióba volt. Végig azt hittem, hogy majd még is lesz valami, de nem lett. Akkor lett jobban, amikor talált valakit maga mellé.

Na ez az a pont, amikor azt gondolnád, hogy ez az, sikerült, végeztél és vele örülnél a boldogságának. Csak a te szándékaid nagyon nem barátinak indultak és nem valószínű, hogy nem tisztán baráti indíttatásból segítenél neki. Szóval ez az a pont, ahol te ott maradsz egyedül. Szerintem... Aztán ki tudja. Egy próbát megér, ha nagyon ráérsz, vagy úgy érzed, tudsz a barátja is lenni 100% :D

2021. júl. 15. 20:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, szívesen segítek neki ahogyan tőlem telik mert érdekel hogy mi van vele, nem reménykedem már ,ezért nem érzem tehernek, nem zavarna az sem ha találna egy fiút aki oda figyel rá és tiszteli becsüli. Mint embernek úgy érzem segíthetek ha önzetlenül teszem. Én is el mondtam neki olyan dolgokat amiért őt is nevezhetnénk lelki szemetes ládának. Csak abban nem vagyok biztos hogy ebbe mennyire kellene bele szólnom, úgy gondolom attól meg tudom menteni hogy beforduljon és el lökjön magától mindenkit.
2021. júl. 15. 20:56
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Nőként azt gondolom, a csajszi egyszerűen úgy akart téged lekoptatni, hogy ne sértsen meg. Szóval inkább hagyd békén, nem jössz be neki, akkor inkább foglalkozz más lányokkal.
2021. júl. 15. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
Ne tedd. Felépíted szépen az egoját és önbizalmát, ő pedig cserébe amikor már "nagy valakinek" érzi magát széttapossa a lelked és eldob, mint egy papírzsepit! Én legalábbis így jártam.
2021. júl. 15. 22:34
 9/12 anonim ***** válasza:

#8: Dettó, velem is ez volt.

Nehogy energiát merészelj tenni egy olyan nőbe, aki nem elköteleződött feléd. Az csak olyan, mintha lyukas pohárba töltenéd a vizet. Főleg mivel ennyire alacsony önbizalma van, hogy "ő nem kellene senkinek" (ezt gondolja magáról ugye), nem a te dolgod ezt megoldani, főleg mivel nem vagytok együtt. Vagy ha mégis, akkor kérd el az óránkénti 15 ezret, mert előre szólok a személyes pszichológusa és lelki szemetese leszel, az meg nincs ingyen.

2021. júl. 15. 22:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nőknél az "úgy érzem senkinek sem vagyok elég jó" azt jelenti, hogy a falu alfájának nem elég jó. Neked elég jó lenne, de te egy senki vagy a szemében, az nem számít neki.
2021. júl. 15. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!