Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is megundorodtok a párotoktól, ha felszed kb 8-10 kg túlsúlyt?
Figyelt kérdés
Feleségem azért utasít el sokszor, mert azt mondja, mikor összejöttünk, még sokkal sportosabb voltam.2021. júl. 12. 11:11
41/44 anonim válasza:
Attól függ, mekkora kezdésnek. Van az a súly, ami nekem már nem lenne vonzó, de alapvetően sztem a nők többségéhez képest nagyobb nálam a skála abban, hogy milyen testet tartok vonzónak - még a kövér testek közül is van olyan.
42/44 anonim válasza:
Miért ez változtat a személyiségén? Nem hiszem.
43/44 anonim válasza:
"Miért ez változtat a személyiségén?"
Igen, változtat. Pl. igénytelen saját magával szemben, nem tiszteli saját testét és egészségét, mert elhízik. Ez azért elég nagy személyiségváltozás. Ha valaki nem tiszteli annyira saját magát, hogy foglalkozzon az egészségével, ne hízzon meg, az igenis probléma. Sőt, súlyos lelki okokra is visszavezethető az elhízás.
44/44 A kérdező kommentje:
43 igazad van. De mentségemre legyen szólva, hogy nekem kellett összekaparni egy házra. Mostmár több időm, van, elkezdek gyúrni.
2021. júl. 19. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!