Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megundorodtam az exemtol?
Figyelt kérdés
Szakitottam par honapja mert rondan viselkedett velem. Ravett hogy talalkozzunk, meg is volt, de mar nem tetszik, nem vagyok szerelmes, a negativ tulajdonsagait veszem eszre amit eddig nem. De erdekel mit csinal, mi van vele, es mosolyogtam mint a tejbetok mikor megcsokolt vagy megolelt, az jol esett. Veletek volt mar hasonlo?2021. márc. 5. 08:05
1/8 anonim válasza:
Normális. Az élet így megy. Az exre jól kell visszagondolni, akármilyen esetlen barom is. Belőled is van benne egy pici:)
2/8 anonim válasza:
Sose fogom megérteni, hogy ti buta nők, minek akartok/szoktok találkozni az EX-el??? Az már csak egy senki. És ti is neki. 2 igeden.
3/8 anonim válasza:
Nem. Aki rondán bánt velem, az mehet isten hírével. Nem rúgom magam bokán vele még egyszer.
4/8 anonim válasza:
- Azt írod, hogy megundorodtál tőle. Komoly kijelentés a másikról.
- Elemezd, hogy valóban volt-e okod a szakításra, netán elhamarkodó voltál.
- Szerintem a megundorodás ellenére is szerepel a szíved csücskében.
- Ha régóta ismered, akkor tudhatod, hogy megismétli-e a durvaságot.
- Eszerint dönts!
5/8 anonim válasza:
Se szaka jelentesevel nem vagy tisztaban, sem sajat erzeseiddel. Abbol, hogy talalkozol vele az jon le, hogy halvany lila segedfogalmad sincs, hogy mit kezdj magaddal. Sosem ertettem ezt a celtalan letezest, sodrodast, nihilt.
8/8 anonim válasza:
Jól értem, hogy vigyorogsz, ha egy undorító ember megcsókol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!