Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is megundorodtok a párotoktól, ha felszed kb
8-10 kg túlsúlyt?
21/44 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi. Úgy képzeld el, hogy minden maradt ugyanolyan, csak a szexet már nem kívánja mindennap, mint az elején. Ugyanúgy vannak közös progik, összebújunk este stb. Szóval tudom, hogy szeret, de lehet, hogy szexuálisan már nem vonzom annyira. Nyilván van önkritikám,látom én is a tükörben.
Dehogy! Csak kell a kifogás nem szexelesre..
31N
2021. júl. 12. 12:59
Jaj, emberek, hagyjátok már, csak azért, mert nektek belefér, és tetsző látvány a több kg zsírfelesleg, nehogy azt higgyétek már, hogy ez mindenkinek vonzó és oké. Drága, 22-es, ez nem kifogás. Pl. te lefeküdnél egy 20-30 kg zsírfelesleggel rendelkező férfival? Persze, hogy nem. Na már most, ha neked nem tetszik az a 20-30 kg zsírfelesleggel rendelkező férfi, nem vonzódsz hozzá, akkor milyen jogon mered azt mondani, hogy a kérdező párjára, hogy csak kifogást keres? Mi van, ha ő se vonzódik a zsírfelesleggel rendelkező egyénekhez?
2021. júl. 12. 13:05
Ezért különbözünk kedves 22es.
Elsősorban nem a zsírfelesleg szó jut eszembe,ha a férjemre nézek.
Hanem az ,hogy mennyire le voltam döbbenve,mikor megismertem,hogy soha életemben ilyen emberrel nem találkoztam.
A közös élményeink,az együtt megoldott problémáink jutnak eszembe.
Meg millió más dolog,de pont a zsírfelesleg nem.
Igen,a kérdésedre válaszolva..le.
2021. júl. 12. 13:25
Nekem volt egy párom, akinek kimondottan a nagyon vékony nők tetszettek. Akkor voltam 45 kg, viszont én túl vékonynak éreztem magam, így edzéssel felszedtem 5 kg-t. Így pont szexi formás vagyok, van fenekem, combom. Ő viszont azt mondta, hogy neki ez már sok, inkább fogyjak vissza...én nem akartam, mert nekem személy szerint nem tetszik, ha valaki túl vékony, nem is éreztem úgy jól magamat a bőrömben. Nem emiatt mentünk szét, de teljesen megértem, hogy embereknek van preferenciája és csak mert érzelmileg szeret, az nem jelenti azt, hogy a farka is feláll/nők esetében, hogy felizgul rád. Pedig az én esetemben csak 5 kg volt a különbség és nem háj, hanem szép izom. Ha valaki 8-10 kg hájat szed magára, akkor hadd legyen már a párjának joga ahhoz, hogy ne kívánja...
2021. júl. 12. 13:26
azert itt szerintem lenyegesek a reszletek is. ha mondjuk alapbol egy sportos, normal/vekonyabb alkatu 190 centis ferfi felszed 8-10 kilot, azert az annyira nem latszik meg rajta, hogy megundorodjam tole. plane, ha valaki sporos volt es most ‘csak’ atlagos, normal alkatu vagy mondjuk eltunt a lapos hasa, az nem annyira zavarna.
de azert egy 170 centis ferfin mar meglatszik at a plusz tiz kilo. illetve nekem volt olyan pasim, aki alapbol hatareset volt, amikor osszejottunk, tehat mar akkor kicsit tul kovernek talaltam, na ha o meg rahizott volna pluszban erre, lehet tenyleg megundorodtam volna tole.
szoval nehez erre igy latatlanban valaszolni.
2021. júl. 12. 13:47
Dehogy. Az enyém 20kg-t szedett fel, szeretem, hogy végre van mit fogni rajta, de ezzel egyidejűleg szóltam neki, hogy nem lesz így jó az egészségének. 80 kilósan viszont brutálisan vékonynak hatott.
N
2021. júl. 12. 13:48
28/44 A kérdező kommentje:
183 cm vagyok és 87 kg. Mikor összejöttünk súlyra akkor is ennyi voltam, csak úszógumi helyett kockás hasam volt.
Hát ez rohadtul nem a túlsúlyról szól
2021. júl. 12. 14:05
30/44 A kérdező kommentje:
29-es, ha elolvasod az előző válaszokat, bizony van akinek arról. Kigyúrom magam, és ha ezek után is lesz más indok, akkor szerető.
Kapcsolódó kérdések: