Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is megundorodtok a párotoktól, ha felszed kb 8-10 kg túlsúlyt?
Figyelt kérdés
Feleségem azért utasít el sokszor, mert azt mondja, mikor összejöttünk, még sokkal sportosabb voltam.2021. júl. 12. 11:11
2/44 anonim válasza:
Az én párom 12kg-ot hízott mióta együtt vagyunk, sokkal jobban néz ki mint eddig bármikor!
De nyilván nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik.
29/N
3/44 anonim válasza:
Nem, én 15 kilót is elnéztem neki, míg ő nekem 10-et nem. :-(
4/44 anonim válasza:
Nekem is hízott a férjem (és nem soványról indult), de emiatt egyáltalán nem változtak az érzéseim, vagy a vonzódásom iránta.
5/44 anonim válasza:
Legyél újra sportos, de a válaszom nem. Más állhat a háttérben.
6/44 anonim válasza:
Annyiból felesleges itt kérdezned, hogy mindenki más. Lehet én sem kívánnám annyira páromat, ha ez hirtelen jönne fel. Ha lassan, akkor lehet észre se venném. Viszont ha mégis, akkor elkezdenék diétásabban főzni finomakat, és javasolnék több aktív programot. Azért pár plusz kg nem olyan dolog szerintem, amit ne lehetne kapcsolatban megoldani, ha a felek szeretik egymást.
7/44 anonim válasza:
Egyáltalán nem, sőt nekem jobban tetszik pár kg plusz. Ha a párod szóvá teszi, akkor miért nem fogod vissza az evést és/vagy mész el sportolni? Bár lehet, hogy ez csak kifogás, 8-10kg sokszor nem is látszik, főleg, hogy mindennap lát.
8/44 A kérdező kommentje:
De látszik, én is látom magamon. Valahogy amióta dolgozom szeretek sokat enni. Egyetemen sport fanatikus voltam. De amúgy minden rendben a kapcsolatban, csak a szex lett kevesebb.
2021. júl. 12. 11:29
9/44 anonim válasza:
10 kiló az semmi. Egy reggeli kiadós szarásnál többtől szabadulsz meg.
10/44 anonim válasza:
8-10 kg nem sok, emiatt nem undorodom meg tőle.
Amúgy ha ez a baja, akkor sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!