Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is megundorodtok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is megundorodtok a párotoktól, ha felszed kb 8-10 kg túlsúlyt?

Figyelt kérdés
Feleségem azért utasít el sokszor, mert azt mondja, mikor összejöttünk, még sokkal sportosabb voltam.
2021. júl. 12. 11:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

"akkor szerető."

Te h..lye vagy. Miért nem szakítasz akkor? A szeretősdivel csak a gyáva alakok élnek. Ennyi becsület és tisztelet sincs benned, hogy ha valami nem működik, akkor azért nem ragaszkodunk görcsösen hozzá?

2021. júl. 12. 14:15
 32/44 A kérdező kommentje:
Nincs.
2021. júl. 12. 14:17
 33/44 anonim ***** válasza:
30 Ezt a válaszodat látva már kiderül, hogy az okádék személyiséged miatt undorodik tőled, csak könnyebb a hájra fogni. Ha van gerinced akkor elválsz és nem szeretőzöl. Nem szereted már őt és ezért nem kíván téged. (vagy lehet, hogy már ő sem szeret, ki tudja).
2021. júl. 12. 14:17
 34/44 A kérdező kommentje:
Az emberek 80%-a szeretőt tart. Olyan nők is, akikről nem is gondolnád. Egy multinál dolgozom és céges bulikon elég durva dolgok vannak. 3 gyerekes "tökéletes" családanyák a munkatársaikkal stb. Nyilván, ha igazat mond a feleségem, és lefogyok, akkor semmi gond. Visszaáll a napi szex. Ellenkező esetben nem én hazudtam.
2021. júl. 12. 14:24
 35/44 anonim ***** válasza:

Akkor te egy tipikus példánya vagy a birkacsoportnak. Ha a sok birka olyan, akkor te is legyél olyan, ugye? Te se vagy jobb a többinél, ááá.. miért is akarnál te jobb és különb lenni?!

2021. júl. 12. 14:25
 36/44 anonim ***** válasza:
ui.: Talán játszmázás helyett ideje lenne felnőtt ember módjára viselkedni és őszintén kommunikálni egymással és ha nincs bizalom, akkor kuka az egész kapcsolat.
2021. júl. 12. 14:26
 37/44 anonim ***** válasza:

34 Már nem vagyok fiatal, 44 éves vagyok és soha nem csaltam meg senkit. A volt férjem sem csalt meg fizikailag (nyugodtan bevallhatta volna a válásnál, de tudom is, hogy nem tette). A legjobb barátnőim sem csalták még meg a párjukat, nem is kívánnak ilyet tenni. Mindent megbeszélünk egymással, és ismerem őket jó régen. Igazából olyan barátom, közeli ismerősöm nincs is, akinek ez belefér. De váltak már el szex hiánya miatt, többek között én is. Akinek gerince van, az nem takarózik azzal, mit csinál a többség.

Szerintem te már most csak azért akarod kigyúrni magad, hogy csajozhass.

2021. júl. 12. 14:29
 38/44 A kérdező kommentje:
Nem azért akarom, anélkül is tudnék csajozni. De nem teszem. 35-ös igen, birka vagyok. Nem mindenki születik vezetőnek vagy lázadónak. Egyébként a magyarok többsége birka, ezt külföldön is bárki elmondja neked.
2021. júl. 12. 14:34
 39/44 anonim ***** válasza:
Ember, 8 kg túlsúlyom van, és saját magamtól undorodom! (Férfi vagyok.) Addig nem is kezdek nővel, amíg nem dolgozom le, felöltözve elmegy, de ruha nélkül úgy nézek ki, mint egy vietnami disznó. (aka. csüngőhasú) Ami ocsmány, az ocsmány.
2021. júl. 12. 16:37
 40/44 A kérdező kommentje:
39-es igen, pont ezt érzem én is. Ahogy írtam, ruhában nem gáz, de strandon.
2021. júl. 12. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!