Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél régebb óta gyakorizom, annál jobban megundorodom a nőktől. Más férfi is érzett már hasonlóan?
Kezdetben egy aranyos, kedves srác voltam, de egyre inkább úgy érzem, minél régebb óta olvasom itt a nők válaszát meg látom a lepontozó bizottság működését, hogy lassan már értelmes választ nem is lehet írni, mert érzelemvezérelten, dühből meg dacból pontoznak az emberek, hogy ténylegesen nőgyűlölővé kezdek válni.
És ezen nem segítene, ha nem gyakoriznék többet, mert már tudom, hogyan gondolkodnak, hogyan vélekednek akkor, ha névtelenül és arctalanul formálhatnak véleményt.
És nem érdekel, hogy mennyien élnek elmondásuk szerint ilyen-olyan boldog kapcsolatban, egyrészt névtelen, arctalan ember az interneten azt mond, amit akar, másrészt mivel ő már párkapcsolatban él, neki én már amúgy se lehetnék a párja, tehát nekem csak a szingli nőket kell számításba vennem, a többi olyan, mintha nem is létezne.
Ez így van
Mindenki azt mond amit akar
Hozzá tenném hogy női válaszadók között is van pár troll aki amúgy pasi
És hidd el a nők is hasonlóan kezdenek érezni a férfiakkal kapcsolatban
Én simán el tudtam volna képzelni az életemet egy kisgyerekes anyukával.
Majd szembe jött ez a kérdés, pontosabban a rá adott női válaszok, és azóta mint a xart úgy kerülöm őket.
Ez volt az a kérdés: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Abból kiindulva, hogy az GYIK-es nők fele egyébként pasi, a maradék nagyja meg megkeseredett, én nem vetítem ki az itteni tapasztalatot a nők egészére.
Szerencsére sok nőt ismerek személyesen és jelentem: nem olyan az átlag, mint itt.
Én a gyakorizástól sem undorodom meg a férfiaktól, csak a nőgyűlölő kis pondróktól. A kettő nem ugyanaz.
Ilyeneket nem ismerek élőben, gondolom más körökben forgunk. Meg ezek az egész életüket a gyerekszobájukban töltik a gép előtt, ugyan hol is találkozna velük az ember lánya, ugyebár ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!