Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülésnél tényleg megundo...

Apás szülésnél tényleg megundorodhat egy pasi a nőtől? (szexuálisan).

Figyelt kérdés
Én úgy tudom van ott paraván, ha a pasi a nő feje vagy oldala mellé ül vagy áll, akkor igazándiból nem is lát semmit. Hm?

2013. dec. 4. 12:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Hát paraván az nincs. A férfi oda áll, ahova szeretne. Ha a fejedhez, akkor semmit nem lát. Előfordult már, hogy egy férfi megundorodott, de általában aki magától szeretne bemenni és nem a kismama unszolására, annak élmény.
2013. dec. 4. 12:50
 2/33 A kérdező kommentje:
Pedig valahol van paraván. Nem magas, de van.
2013. dec. 4. 12:54
 3/33 anonim ***** válasza:
79%

Sajnos gyakran előfordul, hiába önként megy be az apuka. A legtöbben nem tanácsolják.

Sok nő nem is szeretné egyébként, mert ugye az esetek 99%-ában szakad minden...nem szeretnék magukat ilyen kiszolgáltatott helyzetben látni.

2013. dec. 4. 12:55
 4/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudom,nálunk nem volt paraván.S a férjem se undorodott meg. Azt mondta maga volt a csoda ahogy látta a kicsit kibujni. A kicsi hagyoméányos a nagy vizben született. De semmit se látott. S nem kellett vágni se, semmit. Az egészben a leggusztustalabb annyi volt hogy lekakilt a babánk:) (Kicsi)
2013. dec. 4. 12:57
 5/33 anonim ***** válasza:
94%

Én nem ismerek olyan férfit aki erre panaszkodott volna. sőt eddig csak pozitív beszámolót hallottam.

Apuka valóban a fejnél áll, paraván nálunk sem volt (szerintem az a többágyas szülőszobáknál van). Ott mindenki a babára koncentrál, amiből egyébként nem lát semmit, csak mikor kibújt. varrásnál meg foghatja a babát, akkor sem lesz az alvéggel elfoglalva.

2013. dec. 4. 13:02
 6/33 anonim ***** válasza:
59%
Én biztos hogy nem fogok bemenni, alapból rosszul is vagyok a kórháztól meg vértől.
2013. dec. 4. 13:13
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Hallani hallottam már ilyet,de a sajt tapasztalat más.

Nekem benn volt végig a férjem,pedig nem birja a vért,mégis önként jött,ő vágta el a köldökzsinórt,és mivel sima szülésem volt,így magzatmázosan oda is adták a kezébe,látta a méhlepényt is (a kis kiváncsi nem tudta mi az,kérdezgette is a dokit,mit néz rajta).

Nem undorodott meg,alig birta a 6 hetet kivárni,két hónap múlva születik a második babánk,akkr is jön.

Paraván nálunk sem volt,bár ha akarta volna,akkor maradhatott volna a fejemnél,és nem látja a lényeget,de ő annél kiváncsibb.

2013. dec. 4. 13:14
 8/33 anonim ***** válasza:
70%

Én olyanról tudok, aki a nő támaszaként volt bent a műtét alatt. A paraván ellenére látta a császármetszést, nem ájult el, nem undorodott a műtéttől, a nőtől és a gyerektől nem undorodott meg, viszont nem kívánta, hogy a társa újabb terhességre vállalkozzon.

A nő rosszul viselte a műtétet és a terhességet is. A társa volt annyira intelligens, hogy ne szekálja egy második gyerekkel.

2013. dec. 4. 13:16
 9/33 mantis religiosa ***** válasza:
79%
Amelyik könyvet Én olvastam erről a témáról, abban azt írták, nem megundorodik az apa, hanem átmenetileg impotenssé válhat, erektilis disfunktio, amiatt, hogy azt a fájdalmat, amit az anyának át kell élni szülés közben, végül is Ő okozta, magát hibáztatja érte. Nehezen érthető dolog, de van ilyen, az idő múlásával magától elmúlik az esetek 70-80 százalékában. Amúgy meg nem is baj, így legalább könnyebben békénhagyja anyut addig a 8-10 hétig, míg begyógyul. :-)
2013. dec. 4. 13:16
 10/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ez csak legenda -e, vagy valóság. Nem tudok ilyet a környezetemben.

Férjemmel mi megbeszéltük, hogy ha a kitolási szakaszhoz érünk, kimegy./ Nem volt paraván. / Aztán valahogy mégis ott maradt, a fejemnél állt végig, tehát nem látott premier plánban mindent, de a babát, ahogy kibújt, igen. Azt mondja, örül, hogy maradt, mert nagyon jó élmény volt. 3,5 éves a fiam, a szex azóta is rendben van köztünk, úgyhogy nálunk szerencsére nem állja meg a helyét ez a feltételezés.

2013. dec. 4. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!