Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülésnél tényleg megundo...

Apás szülésnél tényleg megundorodhat egy pasi a nőtől? (szexuálisan).

Figyelt kérdés
Én úgy tudom van ott paraván, ha a pasi a nő feje vagy oldala mellé ül vagy áll, akkor igazándiból nem is lát semmit. Hm?

2013. dec. 4. 12:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

"Elég vicces is a feltevés, hogy ez ilyen gondot okozhatna."

Sajnos ez nem vicces, hanem egy létező pszichológiai tény. És ahogy valaki megírta, nem szó szerint a nőtől vagy a nemi szervétől undorodik meg a kedves apuka, csak néhány ember számára traumatikus az a látvány, amikor a kisbaba szana széjjel szaggatja az édesanya alsó tájékát, miközben az még maga alá is kakil-pisil, és tiszta vér, váladék, stb. minden.

Szóval itt nem magáról a szülésről van szó, vagy a személy iránti tudatos undorról, hanem egyfajta a fájdalom látványa miatti traumáról. Sajnos egyáltalán nem vicces...

2013. dec. 5. 10:05
 22/33 anonim ***** válasza:
6%
EGy normális szülésnél nem szaggat semmit szanaszéjjel... Azoknak az embereknek meg múgy is lehet valamilyen pszicjológiai zavaruk, ha a normális emberi működéstől stb. undorodnak. Nekik nyuilván előbb kezelniük kellene kattanásukat, aztán menni szülésre. A szülés alapjáraton nem egy szörnyű és brutális dolog, de a medakalizált szülés valóban lehet az.
2013. dec. 5. 13:43
 23/33 anonim ***** válasza:

Nálunk a párom csak a vajúdásnál volt bent,mert végül sürgősségi császárral szültem,és az orvos azt mondta,hogy inkább maradjon kint,mert akkor neki viszik ki a picit,míg engem összevarrnak.

12 órát vajúdtam,ez alatt szinte semmit nem tágultam,és végül majdnem megfulladt a babánk.Vajúdás alatt végig tartottam magam,csendben voltam,de közben borzasztóan szenvedtem,amit a párom látott rajtam ,hiszen ismer.

A műtét után rettenetes állapotban voltam,mert nagyon sok vért vesztettem és nagyon kimerültem.

A férjem nem undorodott meg tőlem,ugyanúgy kíván,mint korábban,a szexuális életünk teljesen rendben van,bár hangsúlyozom,hogy ő csak a vajúdásnál volt ott.

Viszont azt mondta,hogy nem akar második babát,mert nagyon megviselte a szenvedésem és az ,hogy a kicsi élete is veszélyben volt.

Egyébként én is hallottam 1-2 olyan esetről,hogy az apuka ,miután végignézte a szülést már nem kívánta úgy a nőt,de szerintem ez a ritkább,én legalábbis inkább pozitív beszámolókat hallottam a környezetemben.

Szerintem fontos,hogy önszántából menjen be,és ne a kismama unszolására,és próbáljon meg minél jobban felkészülni arra,hogy mit is fog látni.

2013. dec. 5. 17:39
 24/33 anonim válasza:
82%

Az én esetemben... gáz engem felmosnának a padlóról :D

Nem bírom a vért. :S

Ez van.

2013. dec. 5. 17:53
 25/33 anonim ***** válasza:
66%
Van egy városi legenda, nemtom igaz-e. Apuka bement a szülésre, elájult a vér a látványától és úgy verte be a fejét, hogy rögtön meg is halt. Lehet, h csak kamu sztori, de már több helyen hallottam.
2013. dec. 5. 20:05
 26/33 anonim ***** válasza:
88%

"EGy normális szülésnél nem szaggat semmit szanaszéjjel..."

Te sem szültél még, csak akkor minek szólsz bele? :D

2013. dec. 6. 07:43
 27/33 anonim ***** válasza:
62%
22: szültél már? Egy gyerek feje általában jóval meghaladja azt a mértéket, ameddig a hüvely tágulni tud, szóval de igen, sajnos általában szakad minden...ritka az, amikor nem.
2013. dec. 6. 12:21
 28/33 anonim ***** válasza:
64%
Az én párom nem akart bejönni,aztán amikor oda kerültünk,mégis maradni akart. Csodaszép és megható percek voltak,amikor kibújt a kisfiúnk,még a párom is könnyezett,a fejemet simogatta és csak kántálta,hogy mennyire ügyes voltam. Viszont szülés után sokáig nem volt szex és ő be is vallotta,hogy valahogy nem tett jót neki,hogy látott olyan helyzetben. Hiába állt a fejemnél,látta,ahogy kicsusszan a fiúnk és hát,mint tudjuk,a szülés nem egy patyolat tiszta esemény... Jön minden,vér,lepény,stb. és igen,ez mind azon a lyukon,ahova máskor a szerszámát tette. Nekem is furcsa lenne férfiként ezt végignézni,nőként teljesen természetes. Azt mondta,nem bánja,hogy bejött,de a következőre nem fog,mert már tudja milyen :)))
2013. dec. 6. 14:15
 29/33 anonim ***** válasza:
28%
Nem tudom melyik hentesnél engedik,hogy a pasi a műtétnél bent legyen.Èn a szülésnél ott voltam és nem bújkáltam paraván mögé és nem undorodtam.Aki akkora nyúl meg finnyás az ne menjen be.
2013. dec. 7. 16:06
 30/33 anonim ***** válasza:
53%
Nővèreèk ezèrt vàltak el, egyszerűen nem tudott hozàèrni a fèrje, a babàvl is nagyon kimèrt volt....
2013. dec. 21. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!