Apás szülésnél tényleg megundorodhat egy pasi a nőtől? (szexuálisan).
Nálunk úgy volt, hogy nem lesz bent végig, mert nem bírja a vért. Aztán sajnos elhúzódott a dolog, és vigig maradt. Nagyon örültem neki, végig figyelte mikor jön fájás, meg ilyenek. Amikor a kitolásnál voltunk a szülésznőm még oda is szólt neki, hogy jöjjön apuka nézze meg mekkora haja van a babának. Ekkor még csak a haja látszott. Amikor megszületett a kicsi, ő ment vele a fürdetésre, a mérésre. Addig engem varrtak, mert repedtem belül is. Utána sokáig velünk hagyták a picurinkat, majdnem két óráig, mert ebédszünet volt. Én már olyan gyenge voltam, annyira remegtem 15 óra után, hogy inkább nem mertem fogni. Így csak néztem, ahogy egymásba szeretnek. :)
Férjem a 6 hetet alig bírta kivárni, még most is nagyon jó a szexuális életünk.
És ami a legfontosabb, hogy nagyon-nagyon jó a kapcsolata a lányával, imádják egymást :)
Ja a köldökzsinórt már nem akarta elvágni, de nem is ájult el a szentem. Azt mondta, hogy akkor valahogy azt fel sem fogta, hogy az vér, meg fúj, hanem csak arra a csodára koncentrált, hogy megszületik a kislányunk. :)
Én bent voltam a szülésnél, nálunk is volt minden. Nem undorodtam meg, tudtam mi lehet fel voltam rá készülve, mitől undorodtam volna meg, hogy a szerelmem, saját szenvedései árán életet ad a véremnek, ez valami gyönyör. Nálunk is császár lett a vége és azt is végignézhettem üveg falon át, ő nem látott belőle semmit, de én mindent láttam. Érdekes nem azok maradtak meg bennem amik undorítóak lehetnének....
Mondjuk a feleségem 10 éve a legjobb barátom, mindent megbeszélünk, nálunk nem tabuk a női bajok sem, sőt ha kell még a nődokihoz is bemegyek vele.
Nem tudom, milyen paravánra gondolsz. Nálunk az apuka a fejem mellett ült, és kínosan ügyelt, hogy ne nézzen lefelé, nehogy rosszul legyen (vértől, kórháztól rosszullevős típus). Először nemnagyon akart bejönni a szülésre, aztán egy barátunknak is akkor született meg a kisfia, ő beszélte rá, hogy nehogy már kihagyja. Nem látott semmi undorítót, a köldökzsinórt nem vágta el, mert nem látott a könnyeitől :). Azóta, akármikor szóba kerül, úgy beszél az egészről, mintha lottó 5-öst nyert volna. Csillogás a szemében, mint egy gyereknek. Nem undorodott meg tőlem.
El tudom képzelni, hogy van, hogy ilyen előfordul, de személyes ismeretségi körömben nem ismerek ilyet. Pedig mindenki apásan szült.
2 jótanács: ha nagyon nem akar bemenni az apuka, nem érdemes ráerőszakolni, és ha lehet, minél kevesebbet kíváncsiskodjon lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!