Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülésnél tényleg megundo...

Apás szülésnél tényleg megundorodhat egy pasi a nőtől? (szexuálisan).

Figyelt kérdés
Én úgy tudom van ott paraván, ha a pasi a nő feje vagy oldala mellé ül vagy áll, akkor igazándiból nem is lát semmit. Hm?

2013. dec. 4. 12:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Csak császárnál van paraván. Az meg, hogy nem lát semmit... én is azt hittem, aztán tolófájásoknál ráültettek a labdára, a férjemmel szembe, összepisiltem magam, folyt belőlem a vér, amikor visszafektettek összehánytam magam és kitolásnál még be is kakiltam. Azt nyilván nem látta, de érezte, hallotta...
2013. dec. 4. 13:27
 12/33 anonim ***** válasza:
19%
Mentős ismerős, aki látott már jónéhány szülést extrém körülmények közt is, megbánta hogy bement a felesége szülésére. Nem tudom, hogy ez mennyire volt benne, de el is váltak később.
2013. dec. 4. 13:30
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk úgy volt, hogy nem lesz bent végig, mert nem bírja a vért. Aztán sajnos elhúzódott a dolog, és vigig maradt. Nagyon örültem neki, végig figyelte mikor jön fájás, meg ilyenek. Amikor a kitolásnál voltunk a szülésznőm még oda is szólt neki, hogy jöjjön apuka nézze meg mekkora haja van a babának. Ekkor még csak a haja látszott. Amikor megszületett a kicsi, ő ment vele a fürdetésre, a mérésre. Addig engem varrtak, mert repedtem belül is. Utána sokáig velünk hagyták a picurinkat, majdnem két óráig, mert ebédszünet volt. Én már olyan gyenge voltam, annyira remegtem 15 óra után, hogy inkább nem mertem fogni. Így csak néztem, ahogy egymásba szeretnek. :)

Férjem a 6 hetet alig bírta kivárni, még most is nagyon jó a szexuális életünk.

És ami a legfontosabb, hogy nagyon-nagyon jó a kapcsolata a lányával, imádják egymást :)

Ja a köldökzsinórt már nem akarta elvágni, de nem is ájult el a szentem. Azt mondta, hogy akkor valahogy azt fel sem fogta, hogy az vér, meg fúj, hanem csak arra a csodára koncentrált, hogy megszületik a kislányunk. :)

2013. dec. 4. 13:36
 14/33 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam a szülés előtt, és szerettem volna elkerülni. Megkértem, hogy a fejemnél álljon, és amikor összevarrtak, akkor mondtam, hogy inkább menjen a babával meg a csecsemős nővérrel. De a félelmem teljesen alaptalan volt. Miután megfürdették, és felöltöztették a babát, ő jött is vissza hozzám. A szülés neki inkább élmény volt, mint trauma, igaz csak a tolófájásoktól volt bent. Másodszorra nem fogok ilyenen izgulni.
2013. dec. 4. 13:49
 15/33 anonim ***** válasza:
Nálunk apás szülésnek indult ,úgy beszéltük meg ,ott marad végig .Aztán császár lett végül ,de ezt is végignézte egy ablakon keresztül . :-) Ha lesz még gyerekünk ,az biztos ,hogy annak a születéséről sem fog lemaradni . Nálunk szó sincs undorról,ugyanolyan hévvel szeretjük egymást ,mint a gyerek előtt ;-) !
2013. dec. 4. 14:19
 16/33 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babátoknak! Meg annak, hogy minden ilyen jól sikerült. :)
2013. dec. 4. 14:43
 17/33 anonim válasza:
96%

Én bent voltam a szülésnél, nálunk is volt minden. Nem undorodtam meg, tudtam mi lehet fel voltam rá készülve, mitől undorodtam volna meg, hogy a szerelmem, saját szenvedései árán életet ad a véremnek, ez valami gyönyör. Nálunk is császár lett a vége és azt is végignézhettem üveg falon át, ő nem látott belőle semmit, de én mindent láttam. Érdekes nem azok maradtak meg bennem amik undorítóak lehetnének....

Mondjuk a feleségem 10 éve a legjobb barátom, mindent megbeszélünk, nálunk nem tabuk a női bajok sem, sőt ha kell még a nődokihoz is bemegyek vele.

2013. dec. 4. 15:01
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, milyen paravánra gondolsz. Nálunk az apuka a fejem mellett ült, és kínosan ügyelt, hogy ne nézzen lefelé, nehogy rosszul legyen (vértől, kórháztól rosszullevős típus). Először nemnagyon akart bejönni a szülésre, aztán egy barátunknak is akkor született meg a kisfia, ő beszélte rá, hogy nehogy már kihagyja. Nem látott semmi undorítót, a köldökzsinórt nem vágta el, mert nem látott a könnyeitől :). Azóta, akármikor szóba kerül, úgy beszél az egészről, mintha lottó 5-öst nyert volna. Csillogás a szemében, mint egy gyereknek. Nem undorodott meg tőlem.

El tudom képzelni, hogy van, hogy ilyen előfordul, de személyes ismeretségi körömben nem ismerek ilyet. Pedig mindenki apásan szült.

2 jótanács: ha nagyon nem akar bemenni az apuka, nem érdemes ráerőszakolni, és ha lehet, minél kevesebbet kíváncsiskodjon lefelé.

2013. dec. 4. 15:10
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem a lábam közé vándorolt többször is, néha már szóltak neki, hogy egy kicsit odébb kellene állnia, mert útban van. Nagyon kíváncsi volt. És egyáltalán nem undorodott meg tőlem. Sőt! Büszke arra, hogy mit végigcsináltam.
2013. dec. 4. 21:58
 20/33 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk is bent volt a férjem. Rengeteget segített a vajúdás alatt, a szülésznőkkel felváltva borogatott, masszíroíott, majd a kitolásnál fizikailag és lelkileg is segített nekem, tartott, mert én már nagyon kimerültem, bíztatott, hogy ügyesen csinálom. Természetesen látott mindent és nagyon büszke volt rám. A szülés után kaptam tőle egy könyvet, az a címe, hogy Világokon át. Annyira meghatódtam rajta, hogy 3 napig bőgtem, ha csak a könyvre néztem. :) A szexuális életünk rendben lenne, ha az ügyeletes orvos nem pofátlankodott volna oda, amikor semmi szükség nem volt rá és nem szakítja el a húgyvezetékemnél a szövetet, ami a mai napig fáj sajnos. Kívánjuk egymást, de nem mindig jön össze a dolog a fájdalmaim miatt. Ez már más sztori, ha nem lett volna a sérülés, akkor ugyanolyan lenne minden. :) A férjemnek pedig semmi gond az erekciójával. :D Elég vicces is a feltevés, hogy ez ilyen gondot okozhatna. :P :D
2013. dec. 5. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!