Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülésnél tényleg megundo...

Apás szülésnél tényleg megundorodhat egy pasi a nőtől? (szexuálisan).

Figyelt kérdés
Én úgy tudom van ott paraván, ha a pasi a nő feje vagy oldala mellé ül vagy áll, akkor igazándiból nem is lát semmit. Hm?

2013. dec. 4. 12:48
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

el kell fogadni,hogy vannak olyan férfiak akiknek egyszerűen nem való az,hogy egy szülésnél bent legyenek. ettől még ugyan olyan jó apák lesznek. és nem rosszabbak azoknál akik bent voltak.

egyszer volt egy cikk ahol arc és név nélkül férfiak beszéltek a szülésről.és volt akik bevallották,hogy senkinek nem beszélnek róla -de nekik nem volt annyira jó élmény a szülés látványa..

2013. dec. 21. 18:31
 32/33 anonim ***** válasza:

Igen! Azért ami ott folyik a szülőszobán, amellett hogy természetesen a világ egyik legcsodálatosabb dolga, elég undorító is tud lenni.

Van olyan akit ez felkavarhat annyira hogy később szexuálisan nem fogja megkívánni a másikat!

2013. dec. 22. 18:05
 33/33 anonim ***** válasza:
hát azért azt nem hiszem hogy enm lát semmit.. az én párom benn volt velem.. és igen mindent látott pedig a fejemnél volt de nem undorodott meg sőtt nagyon sokat javitott a kapcsoaltunkon!! aztmondta élete legnagyobb hibája lett volna ha nem teszi! de erről megoszlanak a vélemények szintén. de én ugyvoltam / vagyok vele hogy nem szabad eröltetni, ha nem akar bemenni akkor ne mondjuk : hogy te márpedig bejössz.. én sem igy tettem és nállunk nagyon jó volt rengeteg erőt adott !! mostmár elsem tudném máshogy képzelni :)
2013. dec. 22. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!